Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cotlet la tigaie cu sos de smântână şi ciuperci

Publicat:

Ingrediente: 700 g cotlet de porc feliat, sare, piper, 4 linguri de ulei, 300 ml apa fierbinte, 35 g unt, 250 g ciuperci, 200 g smantana pentru gatit (lichida), 4 catei de usturoi zdrobit Mod de preparare: Se condimenteaza feliile de cotlet cu sare si piper pe ambele parti, apoi se pun in uleiul incins si se prajesc pe fiecare parte pana cand carnea devine alba si incepe sa se rumeneasca usor. Se adauga apa fierbinte peste carne si se lasa la gatit 30 de minute. Dupa ce apa scade si carnea este patrunsa, se intoarce pe fiecare parte ca sa se rumeneasca frumos. Ciupercile se spala, se feliaza,…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Rețeta: Antricot de vita cu salata verde și roșii cherry coapte

16:05, 13.04.2024 - Ingrediente – antricot de vita 350 g – roșii cherry 100 g – salata verde 30 g – unt 20 g – rozmarin – sare – piper – ulei de masline – ardei iute 5 g Mod de preparare Antricotul de vita se cresteaza și se condimenteaza cu piper, apoi se sareaza și se pune pe gratar. Roșiile cherry se pun pe gratar alaturi…

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Retete cu organe de porc, vita, miel, pasare

09:05, 04.04.2024 - Una dintre cele mai consumate mancaruri tradiționale de la noi este tochitura cu organe. O mancare in care se adauga organe de pasare ori animal pentru un gust cu adevarat delicios. Mai jos iți prezentam ce rețete de organe poți incerca și tu acasa.Daca iți place sa consumi rinichi de porc, ficat de…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Uluitoarea Panna Cotta: alba, cremoasa și grațioasa. Smantana coapta a italienilor, cu doar 3 ingrediente

08:41, 28.02.2024 - Alba și cremoasa, ușor gelatinoasa și absolut grațioasa, mai ales imbracata in straie stralucitoare, roșii precum siropul de zmeura. Pare ca suntem indragostiți? Poate chiar suntem, cand vine vorba de panna cotta.

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Prajitura Kinder felie de lapte. Cum prepari acasa deliciosul desert

14:36, 04.02.2024 - Ingrediente pentru blat:-         6 oua;-        150 grame faina;-        30 grame cacao;-        120 grame zahar;-        30 ml apa;-        10 grame zahar vanilat;-        1 praf de sare.Ingrediente pentru crema:-        400 ml smantana pentru frișca;-        100 ml lapte;-        120 grame ciocolata…


Ce parere ai despre aceasta stire?