Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copiii care au mai puține jucării sunt mai fericiți! Vezi explicația psihologilor

Publicat:

Copiii care au mai puține jucarii sunt mai fericiți! Vezi explicația psihologilor /

O camera plina de jucarii nu înseamna neaparat un copil fericit, spun psihologii care fac referire la diferite studii. Potrivit loc, copiii care au mai puține jucarii își dezvolta abilitațile sociale, sunt mai creativi și se &"împrietenesc&" mai ușor cu cititul, scrisul și arta.  

Psihologul Ana Niculaeș spune ca nu doar numarul jucariile influențeaza dezvoltarea abilitaților copilului, ci și calitatea acestora. Astfel, parinții sunt îndemnați sa atraga atenția și la jucariile

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Inaugurare primului Centru comunitar – Hub terapeutic din zona Olteniei

08:30, 27.03.2024 - Asociația Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune a implementat in perioada 01.01.2022-31.03.2024 proiectul „PAS CU PAS CRESC DEMN!”, cod PN5004, cu scopul de a crește pe termen lung gradul de recuperare, reintegrare si reabilitare psihica pentru cel puțin 1207 copii aparținand unor categorii vulnerabile,…

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

Cand ducem copiii la urgența?

16:15, 05.03.2024 - Parinții iși duc copiii la urgența mult mai des și mai repede decat la medicul de familie. Este justificat acest gest de ingrijorarea parinților fața de sanatatea copiilor. Dar, Anda Voica, medic la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), ne spune in interviul de la Dialogurile Puterii, cand și  ce e urgent…

Și copiii de la Ceanu Mare vor fi incluși in programul „Masa sanatoasa”

15:15, 29.02.2024 - De programul „Masa sanatoasa” vor beneficia in acest an școlar și elevii de la Ceanu Mare. Prin susținerea și propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj reprezentat de d-na inspector școlar general Marinela MARC, prin efortul și implicarea conducerii Primariei Ceanu Mare reprezentata de d-nul primar…

Romania, in top in UE in privința copiilor victime ale accidentelor rutiere

16:05, 27.02.2024 - In privința numarului copiilor care sunt victime ale accidentelor rutiere, țara noastra se plaseaza pe primele locuri in Uniunea Europeana. Potrivit unor statistici, aproximativ 100 de copii iși pierd viața in urma acestor accidente. O verificare a Brigazii Rutiere a evidențiat ca parinții neglijeaza…

Pe 15 februarie, de Ziua Internaționala a Copilului Bolnav de Cancer, clujenii scriu Marea Carte a Mesajelor de Iubire pentru Copiii cu Branule

16:50, 07.02.2024 - Fundația Zurli demareaza o inițiativa ampla și profund emoționanta pentru a aduce zambetul și speranța in inimile copiilor bolnavi de cancer: publicarea unei carți cu mesaje de incurajare, ”Marea Carte a Mesajelor de Iubire”, care va fi oferita cadou pe 1 iunie copiilor pacienți oncologici. Mesajele…

Noul statut al elevului: de la intrari comune cu profesorii pana la ore mai puține și ghiozdane mai ușoare. Ce spun experții in Educație

23:05, 05.02.2024 - Asociațiile de elevi au depus la Ministerul Educației un proiect de Statut in care cer mai multe drepturi. Copiii se plang, printre altele, de faptul ca au foarte multe ore la școala, li se dau foarte multe teme pentru acasa, nu mai au timp sa se odihneasca sau sa se relaxeze.


Ce parere ai despre aceasta stire?