Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coincidență șocantă! Ce îi leagă pe Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop, ambții morți în accident rutiere

Publicat:

Au trecut aproape patru luni de la moartea fulgeratoarea a lui . Acum, iata ca o alta vedeta a murit in urma unui teribil accident auto. , o indragita cantareața de muzica populara, a murit in timp ce se indrepta spre un eveniment, unde trebuia sa se distreze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Botoșani: O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital, in urma unor accidente rutiere

08:20, 29.04.2024 - O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse in noaptea de duminica spre luni, intre localitațile Flamanzi și Prajeni, dar și in dreptul padurii Rediu, județul Botoșani.

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Zi neagra pe drumurile din China. Peste 14 morți in urma a doua accidente rutiere petrecute in aceeași zi

07:55, 20.03.2024 - Doua evenimente rutiere s-au petrecut marți, 19 martie, in China. Trei persoane au murit și alte 16 s-au ales cu rani, dupa ce un conducator auto a intrat cu mașina intr-o mulțime de oameni, in timp ce alte 14 au murit și 37 au fost ranite in urma unui accident din nordul țarii.

Peste 20 de morti si aproape 40 de raniti intr-un accident rutier in sudul Afganistanului

16:06, 17.03.2024 - Cel putin 21 de persoane au murit si 38 au fost ranite duminica dimineata in sudul Afganistanului, intr-o coliziune intre un camion-cisterna, un autocar si o motocicleta care au luat foc, au declarat oficiali din provincia Helmand, potrivit AFP. „In aceasta dimineata devreme, 21 de persoane au murit…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

21:50, 17.02.2024 - Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravița, la scurt timp dupa ce artistul susți

Accident grav produs pe o strada din Targu Mureș. Un barbat de 32 de ani a murit

15:10, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Primul șofer a murit, iar celalalt


Ce parere ai despre aceasta stire?