Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod portocaliu de inundații pe râuri din două județe. Cod galben de inundații în 5 județe

Publicat:
Cod portocaliu de inundații pe râuri din două județe. Cod galben de inundații în 5 județe

de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din doua judete si o atentionare Cod galben pentru rauri din cinci judete.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cod portocaliu de viituri pe rauri din doua judete, pana sambata noaptea. Cod galben pe alte 7 cursuri

12:50, 09.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis vineri, 9 februarie, o atenționare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete.

Cod portocaliu de inundații in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

13:50, 04.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni și marți pe rauri din mai multe județe.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrița, in pericol

12:25, 19.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.

Rauri din 11 județe, sub avertizari Cod portocaliu și Cod galben de inundatii

13:15, 04.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei județe și o alta averizare, Cod galben, ce vizeaza rauri din opt județe ale țarii.

Anunț hidrologic de ultim moment! Cod portocaliu de inundații pe rauri din 3 județe din țara

12:45, 25.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a facut un anunț de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod portocaliu de inundații este valabila in Romania Pe rauri din 3 județe din țara. Iata anunțul!

24-27 decembrie COD GALBEN și PORTOCALIU de INUNDAȚII in Alba, pana miercuri. Raurile vizate

17:10, 24.12.2023 - 24-27 decembrie COD GALBEN și PORTOCALIU de INUNDAȚII in Alba, pana miercuri. Raurile vizate 24-27 decembrie COD GALBEN și PORTOCALIU de INUNDAȚII in Alba, pana miercuri. Raurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis duminica, 24 decembrie, o avertizare cod galben și…

Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe rauri din trei judete, pana sambata la miezul noptii

12:06, 15.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile pana sambata la miezul noptii pe rauri din patru bazine hidrografice.

Cod portocaliu și galben de inundatii in Romania. Ce județe sunt vizate de alerta

14:05, 02.12.2023 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis cod portocaliu și galben de indundații in Romania. Iata ce județe din țara sunt vizate de avertizare.


Ce parere ai despre aceasta stire?