Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clujeancă revoltată din cauza controlorilor CTP: Mi-au intimidat fiica

Publicat:



O clujeanca este revoltata de comportamentul unor angajați ai Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, aceasta susținând ca fiica i-a fost intimidata și data jos pe nedrept.

Femeia povestește ca fiica sa a urcat într-un autobuz și a folosit serviciul de plata a biletului prin SMS, însa nu a mai primit niciun mesaj de confirmare. Când a venit controlul, minora ar fi fost dataa jos din mijlocul de transport în comun și speriata de doi angajați ai CTP.

&"Fiica mea s-a urcat in autobuzul 30 la statia de langa Lic O. Ghibu. Deoarece casa de bilete…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dej – Angajații fabricii Vibracoustic Romania sunt in greva. Cer majorarea salariilor

10:40, 08.05.2024 - Angajații fabricii Vibracoustic Romania din Dej sunt in greva inca de ieri, dupa ce conducerea companiei a refuzat solicitarile muncitorilor de a le majora salariile. Surse din cadrul companiei ne-au informat ca angajații au fost amenințați de cei din conducere cu desfacerea contractului de munca daca…

Peste 70% dintre angajații din intreaga lume, in pericol din cauza schimbarilor climatice

17:35, 22.04.2024 - Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM).

O clujeanca și-a pierdut fiica de doi ani din cauza unor marunțișuri: „Este vital sa recunoaștem simptomele și sa acționam rapid in astfel de situații”

16:00, 18.04.2024 - O asociație din Dej a relatat cazul tragic al unei mamici din Cluj care și-a pierdut fiica din cauza unor marunțișuri – niște magneți mici și colorați, care, din pacate, au fost ingerați de micuța ei. Din pacate, copilul fiind sub 2 ani, medicii nu i-au facut un CT, astfel ca nici aceștia nu și-au…

Acces Direct. Ovidiu nu poate sa-și vada fiica din cauza iubitei. Tatal nu este trecut in certificatul de naștere al fetei: ”Inca nu e divorțata” / VIDEO

19:40, 16.04.2024 - Ovidiu este disperat și marturisește ca nu-și poate vedea copilul din cauza iubitei lui. Cei doi au avut o relație de un an și jumatate, au locuit impreuna, apoi femeia a decis sa se intoarca la fostul soț.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas de moarte din cauza unui vaccin. ”Ne-a nenorocit. De atunci a inceput momentul meu de depresie”

14:21, 21.03.2024 - Connect-R, cunoscut pentru dragostea profunda pe care o poarta fiicei sale, a dezvaluit ca a trecut printr-un coșmar pe care nu și l-ar fi putut imagina vreodata, la doar un an de la venirea pe lume a micuței sale.Dupa ce a fost vaccinata la varsta de un an, Maya a dezvoltat o boala grava care a necesitat…

Orașul din Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online

08:30, 15.03.2024 - Exista un oraș in Romania in care copiii au probleme de vorbire si intelegere. Totul se intampla din cauza efectelor izolarii și invațarii online. Iata despre ce zona din țara noastra este vorba, dar și ce au transmis logopezii!

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Autobuzul M21 circula deviat in Florești din cauza unor lucrari importante

20:25, 21.02.2024 - Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA informeaza publicul calator din Floresti ca lucrarile de interventie la reteaua Delgaz de pe Str. Poligonului din Floresti, necesita inchiderea circulatiei rutiere.La solicitarea Primariei Floresti joi 22.02.2024 in intervalul 8:30 – 18:00, linia M 21 va circula…


Ce parere ai despre aceasta stire?