Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cinematograful Dacia a ajuns la Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud

Publicat:

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, , a anuntat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca a fost preluat in administrare de institutia pe care o conduce.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Editia a XI-a a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”, celebrata de Școala Gimnaziala “Ion Creanga” Cluj. 90 de elevi și profesori de limba engleza au sarbatorit.

17:46, 27.05.2024 - In data de 27 mai 2024, ora 10:00, la Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca, Școala Gimnaziala “Ion Creanga” a sarbatorit, impreuna cu celelalte școli participante, ediția aniversara (11 ANI) a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”.

Posturile de la Cinematograful Dacia, motiv de contre in CL Husi: „sunt zvonuri ca posturile se vor da la persoane cunoscute”

00:50, 10.04.2024 - DISCUTII… Cinematograful „Dacia”, ale carui usi s-au deschis si deja au avut loc in incinta proaspat modernizata cateva evenimente cu public, inca nu si-a pus la punct mecanismul de functionare. Executivul local a anuntat ca va angaja prin concurs primii lucratori si, in plus, nu e lamurit nici programul…

VIDEO: Liviu Rusu, artizanul din Alba care duce mai departe o afacere de familie, veche de șase generații

19:05, 24.03.2024 - VIDEO: Liviu Rusu, artizanul din Alba care duce mai departe o afacere de familie, veche de șase generații Liviu Rusu, un artizan din Alba, duce mai departe o tradiție a familiei, veche de șase generații. Face coșuri și obiecte impletite din rachita. Este o afacere de familie, afacere pe care a moștenit-o…


Ce parere ai despre aceasta stire?