Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cine este Ali Habron, bărbatul pentru care Teodora l-a părăsit pe Alex. Cu se ocupă și din ce își câștigă banii

Publicat:

scoate la iveala noi adevaruri și da peste cap orice imaginație. Au trecut deja doua saptamani de cand concurenții se bucura ceea ce insula le ofera, dar surprizele nu se sfarșesc aici. Cuplurile mai au la dispoziție o saptamana in care sa se gandeasca la ce au de facut. Unii dintre ei s-au decis deja ce drum vor aleaga, iar Teodora face parte dintre ei. Aseara, aceasta a anunțat ca se desparte de soțul ei, Alex, dupa ce o perioada a interacționat destul de mult cu ispita Ali. Cine este , ispita pentru care Teo l-a parasit pe Alex.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat caștiga directoarea din ”Liceenii” din reclame la 83 de ani? Cristina Deleanu: ”Munca multa, dar merita banii!”. Ce pensie are? EXCLUSIV

18:10, 24.05.2024 - Marea artista Cristina Deleanu (83 de ani) a cunoscut celebritatea cu rolul directoarei, din ”Liceenii”. La 38 de ani de la premiera filmului de succes, actrița ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, despre activitatea ei, inca intensa, la varsta de 83 de ani: ”Nu stau degeaba!”. Ne-a povestit…

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Fiica Biancai Pop a implinit 10 luni. Ce urare i-a facut fosta ispita de la Insula Iubirii micuței sale: "Ingerașul meu ma implinește pana la cer" / FOTO

22:25, 28.03.2024 - Bianca Pop nu iși mai incape in piele de fericire de cand a devenit mamica. Fosta ispita de la "Insula Iubirii" este in al noualea cer și se mandrește de fiecare data cu fiica sa. Au trecut zece luni de cand bruneta și-a adus fetița pe lume, iar acesta este un motiv de bucurie pentru vedeta din showbiz-ul…

Cu ce se ocupa Radu Siffredi. Din ce iși caștiga banii iubitul Oanei Matache

15:10, 15.03.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi au format unul dintre cele noua cupluri care au acceptat provocarea Power Couple Romania, iar povestea lor a ajuns sa fie mult mai bine cunoscuta de catre public. Insa, cei mai mulți sunt curioși sa afle cu ce se ocupa iubitul Oanei, de fapt.

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?