Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

China ameninţă SUA cu represalii în cazul impunerii unor sancţiuni din cauza Hong Kongului. Taiwanul promite ajutor pentru manifestanţii pro-democraţie

Publicat:

Beijingul a amenintat luni Washingtonul cu represalii daca acesta din urma va impune sanctiuni in legatura cu proiectul de lege privind securitatea nationala in Hong Kong. Peste 180 de persoane au fost arestate duminica in cursul unor manifestatii de amploare impotriva acestui demers legislativ.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Reacția Chinei dupa ce SUA s-au angajat sa susțina Filipine in cazul unei dispute in Marea Chinei de Sud

12:15, 19.03.2024 - China a susținut marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

Noi amenințari de la Beijing: SUA nu au „niciun drept” sa se amestece in Marea Chinei de Sud

12:05, 19.03.2024 - China a declarat marti ca SUA nu au niciun fel de legitimitate pentru a interveni in Marea Chinei de Sud, dupa ce Washingtonul s-a angajat sa sprijine Filipinele in cazul unui conflict cu Beijingul in aceasta vasta zona maritima disputata.

Antony Blinken cere ajutorul comunitații internaționale contra fentanilului, drogul care face ravagii in SUA

15:56, 16.03.2024 - Șeful diplomației americane Antony Blinken a cerut vineri, la Viena,  reunirea comunitații internaționale in lupta impotriva fentanilului, un drog sintetic care face ravagii in special in Statele Unite, in cadrul unei conferințe ONU privind drogurile. Șeful diplomației americane, in mesajul  transmis…

China preseaza Taiwanul prin exerciții de patrulare in apropierea insulei

01:10, 12.03.2024 - Principalul oficial de securitate din Taiwan a declarat luni, in parlamentul din Taipei, ca Beijingul efectueaza patrulari de pregatire pentru lupta in apropierea insulei la 7-10 zile, in medie.

Relațiile dintre Romania și China, promovate pe autobuzele STB din Capitala / Beijingul se afla sub sancțiuni UE pentru incalcarea drepturilor omului

10:55, 07.03.2024 - Relațiile dintre Romania și China și inceputul Noului An Chinezesc sunt promovate prin bannere pe autobuzele STB din Capitala. Relațiile romano-chineze au implinit 75 de relații diplomatice in 2024, dar acest lucru nu a fost celebrat public de oficialii romani. La evenimentul din 31 ianuarie pentru…

China acuza SUA de exacerbarea conflictului din Orientul Mijlociu prin masurile lor de represalii

08:31, 07.02.2024 - China a acuzat SUA de exacerbarea conflictului din Orientul Mijlociu prin atacurile din Irak si Siria, ca represalii, potrivit dpa, informeaza AGERPRES . Actiunile SUA in regiune consolideaza „cercul vicios al violentei si contra-violentei”, a declarat ambasadorul Chinei la ONU, Zhang Jun, citat marti…


Ce parere ai despre aceasta stire?