Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cher, devastată: ”Nu te voi uita niciodată!”

Publicat:

Indragita cantareața trece prin clipe greu de imaginat! Ieri, și-a deschis sufletul in fața fanilor internauți, marturisind ca tatal copilului ei, și totodata fostul ei soț, legendarul muzician , un pioner al rockului sudist, a murit ieri. Cher este de neconsolat! Sambata, fostul ei soț, membrul trupei ””, a decedat, in reședința lui din Savannah, Georgia, dupa ce in 1999 fusese diagnosticat cu heptatita C, iar in 2010 trecuse printr-un transplant de ficat. Fostul soț al lui Cher a murit La puțin timp dupa ce vestea morții sale a fost facuta publica, Cher, care…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Maicuța Anastasia de la Manastirea Nera a murit! Puica lgirosanu era o artista indragita pe vremea lui Nicolae Ceaușescu / FOTO

11:30, 30.04.2024 - Maicuța Anastasia de la Manastirea Nera s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut pe o rețea de socializare. Puica Igirosanu era o cantareața cunoscuta pe vremea lui Nicolae Ceaușescu.

Gabi Boitan, invins in optimile turneului challenger de la Savannah

14:20, 25.04.2024 - Tenismanul roman Gabi Adrian Boitan a fost invins de francezul Maxime Janvier, cu 3-6, 6-1, 6-3, miercuri, in optimile de finala ale turneului challenger de la Savannah (Georgia/SUA), dotat cu premii totale de 82.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

A murit cantaretul Eric Carmen, cunoscut pentru hiturile „All By Myself” si „Hungry Eyes”. Avea 74 de ani

09:11, 12.03.2024 - Cantaretul si compozitorul american Eric Carmen, cunoscut in special pentru hiturile „Hungry Eyes” si „All By Myself”, a incetat din viata la varsta de 74 de ani. Anunțul a fost facut de soția artistului, relateaza marti DPA/PA Media, potrivit Agerpres. 

Liderul Al-Qaeda a murit la 40 de ani! SUA l-a numit ”terorist global”

10:05, 11.03.2024 - Gruparea jihadista Al-Qaeda din Peninsula Araba (AQAP) a postat un mesaj video in care a anunțat ca liderul sau, Khalid Batarfi, a murit. Se pare ca avea 40 de ani. Așadar, liderul Al-Qaeda din Peninsula Araba a murit recent! Gruparea jihadista a facut public decesul liderului printr-un mesaj video…

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cristina Pucean, mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere: „Tu ai fost...” / FOTO

15:25, 24.02.2024 - Cristina Pucean a postat un mesaj sfașietor, la 6 luni de cand a murit tatal ei. Dansatoarea este devastata de durere și trece prin momente foarte grele. Iata ce postare a facut iubita lui Bogdan de la Ploiești pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?