Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Certificatele de naștere și botez ale lui Geo Bogza, un cadou pentru Câmpina de Ziua Națională a României

Publicat:

, Ziua Naționala a Romaniei nu a fost sarbatorita anul acesta printr-o manifestare publica, in centrul localitații, din cauza masurilor de protecție sanitara impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, pentru ca 1 Decembrie nu este o zi oarecare, ci una de mare importanța in istoria naționala și in inimile romanilor, la Campina a fost organizat un eveniment special, intr-un cadru restrans.

Citeste articolul mai departe pe campinatv.ro…  

Sursa articol: campinatv.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAI anunța ca certificatele de naștere și de deces pot fi obținute și in format digital in mai multe județe

21:20, 08.05.2024 - Ministerul Afacerilor Interne anunța ca, incepand de miercuri, cetatenii din municipiile Cluj-Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine certificate de nastere si deces și in format digital, la cerere.

Ce ii poți oferi mamei tale cadou de ziua ei – Top 5 idei pentru a o surprinde placut

22:55, 29.04.2024 - Ce ii poți oferi mamei tale cadou de ziua ei – Top 5 idei pentru a o surprinde placut Imagine de Wijdan Mq pe Unsplash.com Ziua de naștere este o ocazie de sarbatoare, de reflectare și de recunoștința pentru un nou an trait și pentru ocazia de a incepe un altul. De-a lungul timpului, aceasta zi a devenit…

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

Ce cadou a primit Bianca Tilici de ziua ei

19:25, 11.04.2024 - Ziua de naștere este intotdeauna o ocazie speciala, iar pentru Bianca Tilici anul acesta a fost o zi memorabila. Daca anul trecut a ales sa iși serbeze ziua de naștere acasa, la Galați, inconjurata de familie, anul acesta, a sarbatorit alaturi de prieteni. Printre buchete de flori, bijuterii și parfumuri,…

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Locul unde se afla certificatele de naștere ale celor mai mari genii ale Romaniei. Cum pot fi vazute și studiate FOTO

07:05, 08.03.2024 - In Arhivele Naționale ale Statului din Botoșani se afla o adevarata comoara documentara. Este vorba despre certificatele de naștere sau de botez ale celor mai importante genii ale Romaniei din aproape toate domeniile. Intre ele, actele de naștere și de botez ale lui Eminescu, Antipa sau Enescu.

Ce cadou au primit Mihai Gainușa și Oana Paraschiv de la colegii din radio, inainte de plecarea in Asia Express - Drumul Zeilor

14:30, 29.02.2024 - Mihai Gainușa și Oana Paraschiv au primit un cadou induioșator din partea colegilor de la radio, chiar inainte de plecarea in Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc in aventura vieții lor alaturi de doua talismane norocoase.


Ce parere ai despre aceasta stire?