Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CERERE în căsătorie pe terenul de fotbal, după urlete de durere – FOTOGALERIE

Publicat:

O sperietura puternica și momente intense de tensiune in urma unei (așa-zise) accidentari s-au transformat intr-o secunda in emoții romantice și lacrimi de fericire pentru o tanara romanca din Italia al carui iubit, un fotbalist tot de origine romana și el, a cerut-o in casatorie intr-un mod cel puțin inedit, daca nu chiar surprinzator.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cerere in casatorie cu peripeții. O tanara era sa leșine cand mașina lor a fost oprita de polițiști VIDEO

18:00, 25.04.2024 - Un tanar din Baia Mare și-a cerut iubita in casatorie intr-un mod absolut emoționant, la limita șocului. Ca in scenariul unui film, ei au fost urmariți de Poliție deoarece el nu a oprit la semnalele oamenilor legii.

HOROSCOP: Se anunța o cerere in casatorie pentru o zodie

07:30, 09.04.2024 - Berbec – azi e momentul perfect sa inveți ceva nou. Te descurci foarte bine la job și ți-ar prinde bine sa spui da unor experiențe noi. Taur – o sa descoperi astazi niște adevaruri care-ți vor schimba complet viața. Daca ești singur, in a doua parte a zilei ți se va schimba norocul in dragoste. ...…

Cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit

13:25, 05.04.2024 - Momente de fericire deplina pentru o vedeta de la noi din țara. O vacanța superba, intr-o destinație spectaculoasa, a fost fundalul perfect pentru o cerere surpriza in casatorie in showbizul romanesc. Cei doi s-au logodit și au și impartașit cu fanii primele imagini surprinse dupa fericitul eveniment.…

Student roman, mort in Italia. Ștefan s-a stins din viața la doar 20 de ani: ”Mare durere in suflet” / FOTO

19:45, 31.03.2024 - Un roman din Italia a avut parte de un sfarșit cumplit. Ștefan era student și locuia in Biella. Din nefericire, tanarul s-a stins din viața la varsta de doar 20 de ani. Cei care l-au cunoscut sufera dupa moartea lui. Un profesor a transmis un mesaj emoționant.

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

TEATRU: „Cerere in casatorie”, vineri, 22 martie, la Palatul Culturii din Bistrița

11:16, 20.03.2024 - Vineri 22 martie, ora 19.00, la Palatul Culturii, aveți ocazia sa participați la o noua reprezentatie a spectacolului de teatru CERERE IN CASATORIE dupa A.P. Cehov. Este vorba despre o productie a Centrului Cultural Municipal „George Cosbuc”. Spectacolul are in distributie trei actori bistriteni deja…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Nunta mare in familia lui Nicolae Guța! Cerere in casatorie surprinzatoare, cu un inel rar: ”Sunt doar 50 la numar in toata lumea”

10:11, 19.02.2024 - Se anunța nunta mare in familia lui Nicolae Guța, asta pentru ca nepoata sa, Sonia Ferrari, a fost ceruta de soție cu un inel extrem de rar. In exclusivitate pentru Spynews.ro, ea face declarații despre barbatul care i-a pus marea intrebare. Cine e el și cu se ocupa, dar și cum a cucerit-o. Ce spune…


Ce parere ai despre aceasta stire?