Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CERCEII Purtarea cerceilor, o modalitate de înfrumusețare

Publicat:
CERCEII Purtarea cerceilor, o modalitate de înfrumusețare

Orice femeie detine in cutia cu bijuterii macar o pereche de cercei, dar te-ai intrebat vreodata care este istoria acestui accesoriu sau ce a reprezentat de-a lungul istoriei umanitatii? The post CERCEII Purtarea cerceilor, o modalitate de infrumusețare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACTIUNE SALVAMONT: Ucrainean de 37 de ani, aflat de 3 zile in munti, coborat dupa 11 ore

14:21, 26.05.2024 - Acțiune de cautare salvare inceputa in dimineata de duminica, in jurul orei 01.15 a.m. și finalizata dupa aproximativ 11 ore, a salvatorilor montani ai SPJ Salvamont Maramureș. The post ACTIUNE SALVAMONT: Ucrainean de 37 de ani, aflat de 3 zile in munti, coborat dupa 11 ore first appeared on Informatia…

CAMPANIE PSD SATU MARE Lansarea candidaturii lui Mihai Romeo Horincar la Primaria Hodod

19:35, 24.05.2024 - Impreuna cu echipa de campanie, marți, 21 mai, Mircea Govor, președintele PSD Satu Mare și candidatul pentru funcția de președinte .... The post CAMPANIE PSD SATU MARE Lansarea candidaturii lui Mihai Romeo Horincar la Primaria Hodod first appeared on Informatia Zilei .

ZILELE CULTURALE GERMANE Vineri, sambata si duminica – Zilele culturale germane la Satu Mare și Ardud

20:05, 23.05.2024 - Intamplator sau nu, in acest an  Zilele culturale germane se suprapun la Satu Mare cu Zilele orasului. The post ZILELE CULTURALE GERMANE Vineri, sambata si duminica – Zilele culturale germane la Satu Mare și Ardud first appeared on Informatia Zilei .

Posibilele adversare din Champions League pentru FCSB

17:40, 22.05.2024 - Lotul FCSB, campioana Romaniei la fotbal este cotat la 32,45 milioane de euro, cel mai scump jucator fiind Darius Olaru, cu o valoare de 6,5 mil. euro.  The post Posibilele adversare din Champions League pentru FCSB first appeared on Informatia Zilei .

COȘUL DE CUMPARATURI In Romania, cheltuielile alimentare au pondere ridicata in coșul de consum

15:05, 21.05.2024 - Schimbarile structurale din coșul de consum, din 2020 pana in primele luni ale anului 2024 au influențat inflația, iar adecvarea politicii monetare la evoluția acesteia necesita prudența. The post COȘUL DE CUMPARATURI In Romania, cheltuielile alimentare au pondere ridicata in coșul de consum first appeared…

INVAȚAMANT PREUNIVERSITAR Rectorul Vasile Țopa a caștigat al treilea mandat la conducerea Universitații Tehnice din Cluj-Napoca

14:35, 20.05.2024 - Rectorul Vasile Țopa, aflat de doua mandate la conducerea Universitații Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), l-a caștigat pe al treilea in alegerile desfașurate in cadrul instituției de invațamant superior. The post INVAȚAMANT PREUNIVERSITAR Rectorul Vasile Țopa a caștigat al treilea mandat la conducerea…

DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate

10:35, 19.05.2024 - Consumul de carne in fiecare zi ne poate cauza probleme grave de sanatate, in special daca o preparam cu ulei, are urme de arsuri sau o combinam nepotrivit. The post DESPRE CARNE Consumul zilnic de carne duce la creșterea in greutate first appeared on Informatia Zilei .

ORAȘ ANTIC A fost mitica Atlantida orașul antic Heracleion?

20:20, 17.05.2024 - In urma cu circa 2.400 de ani, Herodot mentiona pentru prima data numele Atlantidei, spunand ca aici a vizitat-o celebra Elena din Troia.  The post ORAȘ ANTIC A fost mitica Atlantida orașul antic Heracleion? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?