Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion, prima apariție publică după trei ani. Cum arată artista canadiană, care suferă de o afecțiune incurabilă

Publicat:

, prima apariție publica dupa trei ani. Cum arata artista canadiana, care sufera de o afecțiune incurabila Continue reading , prima apariție publica dupa trei ani. Cum arata artista canadiana, care sufera de o afecțiune incurabila at Tabu.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune

09:10, 15.04.2024 - Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune Continue reading Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune at Tabu.

Celine Dion, o noua apariție dupa ce s-a aflat ca nu-si mai poate controla muschii. Cum susține vedeta lupta impotriva sindromului persoanei rigide / FOTO

12:46, 14.03.2024 - Celine Dion, una dintre cele mai iubite și influente cantarețe ale timpurilor noastre, a șocat lumea cand a dezvaluit ca lupta impotriva sindromului persoanei rigide, o afecțiune neurologica rara care ii afecteaza controlul muscular. Dupa ce și-a ținut viața privata departe de ochii publicului de cand…

Dr. Cristina Copaescu, endocrinolog la MedLife: „Vad tot mai mulți pacienți cu tiroidita autoimuna și, chiar daca nu e o afecțiune grava, trebuie supravegheata hormonal și imagistic” 

13:10, 27.02.2024 - Continue reading Dr. Cristina Copaescu, endocrinolog la MedLife: „Vad tot mai mulți pacienți cu tiroidita autoimuna și, chiar daca nu e o afecțiune grava, trebuie supravegheata hormonal și imagistic”  at Info real.

Prima apariție publica a lui Istvan Kovacs, dupa ce a distrus meciul CSU Craiova - Sepsi: „Greșeli au fost, sunt și vor mai fi”

18:35, 14.02.2024 - Istvan Kovacs (39 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Romanesc. Arbitrul din Carei a abordat și mai multe subiecte legate de fotbal, fiind prima apariție publica dupa ce a facut praf meciul Universitatea Craiova - Sepsi, scor 3-1.  Istvan Kovacs nu fost delegat in runda cu numarul 25 din Superliga.…

Istoria neștiuta a Ateneului Roman: a fost ridicat la marginea orașului, pe o proprietate a familiei Vacaresti, din banii colectati prin subscriptie publica VIDEO

16:10, 14.02.2024 - Continue reading Istoria neștiuta a Ateneului Roman: a fost ridicat la marginea orașului, pe o proprietate a familiei Vacaresti, din banii colectati prin subscriptie publica VIDEO at Info real.

VIDEO Celine Dion, apariție emoționanta la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o boala neurologica debilitanta

10:35, 05.02.2024 - Cantareața canadiana Celine Dion și-a facut o apariție surpriza la gala Premiilor Grammy dupa ce a fost diagnosticata cu o condiție neurologica din cauza careia a fost nevoita sa iși anuleze toate concertele de anul trecut, relateaza revista Variety.

Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila

08:46, 05.02.2024 - Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila Continue reading Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?