Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Cristina Copăescu, endocrinolog la MedLife: „Văd tot mai mulți pacienți cu tiroidită autoimună și, chiar dacă nu e o afecțiune gravă, trebuie supravegheată hormonal și imagistic” 

Publicat:

Continue reading Dr. , endocrinolog la MedLife: „Vad tot mai mulți pacienți cu tiroidita autoimuna și, chiar daca nu e o afecțiune grava, trebuie supravegheata hormonal și imagistic”  at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii „latra”, pe Ciolacu și Ciuca nu-i doare nici la baști! „Corupția guvernamentala grava” nu exista pentru ei și ai lor! Exista doar ciolanul alegerilor!

13:10, 25.04.2024 - Continue reading Americanii „latra”, pe Ciolacu și Ciuca nu-i doare nici la baști! „Corupția guvernamentala grava” nu exista pentru ei și ai lor! Exista doar ciolanul alegerilor! at Info real.

Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune

09:10, 15.04.2024 - Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune Continue reading Starea lui Kate Middleton se inrautațește. Prințesa a fost diagnosticata cu o inca o afecțiune at Tabu.

A crezut ca are o reacție alergica la nivelul ochilor, insa medicii i-au pus un diagnostic crunt. Ce afecțiune grava era de fapt

17:00, 11.04.2024 - O femeie in varsta de 51 de ani a crezut ca sufera de o reacție alergica, dar cand a ajuns la spital, medicii i-au dat o veste extrem de dura! Iata cum poate fi confundata conjuctivita cu o problema care pune viața oamenilor in pericol.

Dorian Schwartz – despre o afecțiune comuna dar extrem de insidioasa

10:05, 25.03.2024 - Pentru ca ne aflam in luna martie, luna celebrarii rinichilor la nivel mondial, i-am propus Dr. Schwartz Dorian sa ne de cateva informații despre cea mai comuna afecțiune a rinichilor- acumularea de pietre.Din ce in ce mai mulți pacienți ajung sa aiba complicații grave renale pentru ca nu investigheaza…

Președinta Casei de Asigurari: Avem peste 207.000 de pacienti cu cancer din care 2.700 sunt copii minori, ceea ce este dramatic pentru starea de sanatate a populației

21:10, 19.02.2024 - Continue reading Președinta Casei de Asigurari: Avem peste 207.000 de pacienti cu cancer din care 2.700 sunt copii minori, ceea ce este dramatic pentru starea de sanatate a populației at Info real.

„Dupa ce mergeam cațiva metri, simțeam nevoia sa ma opresc”. Povestea unui pacient cu o afecțiune grava

10:55, 12.02.2024 - Crampele musculare și durerile de picioare, accentuate in timpul mersului, mai ales pe distanțe lungi, dar care dispar in repaus, pot indica o afecțiune ce poate avea complicații severe: boala arteriala periferica. Aceasta apare atunci cand fluxul de sange de la nivelul picioarelor este ingreunat din…

Care sunt simptomele malariei. Tot mai mulți pacienți, in stare grava din cauza bolii

15:46, 06.02.2024 - Tot mai mulți pacienți sunt in stare grava la spiatele din Romania din cauza malariei. In acest articol va vom spune care sunt simptomele malariei. Iata ce trebuie sa aveți in vedere despre aceasta boala!

Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila

08:46, 05.02.2024 - Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila Continue reading Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?