Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Celine Dion, o nouă apariție după ce s-a aflat că nu-şi mai poate controla muşchii. Cum susține vedeta lupta împotriva sindromului persoanei rigide / FOTO

Publicat:

, una dintre cele mai iubite și influente cantarețe ale timpurilor noastre, a șocat lumea cand a dezvaluit ca lupta impotriva sindromului persoanei rigide, o afecțiune neurologica rara care ii afecteaza controlul muscular. Dupa ce și-a ținut viața privata departe de ochii publicului de cand a primit acest diagnostic in 2022, artista a facut inca o apariție surprinzatoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion, primul interviu acordat dupa diagnosticarea cu sindromul persoanei rigide. “De ce eu? Cum s-a intamplat asta? Ce am facut eu? E vina mea”

17:51, 24.04.2024 - Intr-un interviu sincer și emoționant acordat recent revistei Vogue France, celebra artista de origine canadiana Celine Dion a vorbit deschis despre lupta sa cu o boala neurologica rara, sindromul persoanei rigide (SPR), diagnosticata in toamna anului 2022. La varsta de 56 de ani, cantareața din Quebec…

Romania trimite trupe in Orientul Mijlociu. Militarii romani vor lupta impotriva rebelilor Houthi 

16:05, 16.04.2024 - Klaus Iohannis a informat printr-o scrisoare, trimisa marți Parlamentului, ca a aprobat participarea militarilor romani la operațiunile militare coordonate de SUA și UE impotriva rebelilor Houthi in Orientul Mijlociu și a transmis o cerere de aprobare.

Ursula von der Leyen vrea sa-l 'loveasca peste degete' pe Vladimir Putin: 'Voi lupta impotriva prietenilor de extrema dreapta ai lui Putin'

09:05, 08.04.2024 - Ursula von der Leyen, in varsta de 65 de ani, este președinte al Comisiei Europene (CE) din 2019 – și se pare ca va pastra aceasta funcție pentru inca cinci ani daca o sa fie aleasa. Ea a promis ca va lupta impotriva „prietenilor” de extrema dreapta ai lui Putin din Uniunea Europeana, potrivit Nexta.

Asta-i epoca digitala? Balmajeala datelor de pe piața muncii va ingreuna lupta impotriva inflației

16:25, 01.04.2024 - Statisticile privind ocuparea forței de munca sunt urmarite indeaproape de bancherii centrali din intreaga lume, in timp ce incearca sa stabileasca cand sa reduca ratele dobanzilor in acest an. Exista o singura problema: datele ar putea fi dubioase. Oscilațiile imigrației, schimbarile rapide ale condițiilor…

Neofasciștii care raspandesc propaganda Kremlinului in timp ce Putin susține ca lupta impotriva „nazismului”

16:56, 15.02.2024 - Trei figuri-cheie ale subculturii extremei drepte italiene au participat la un eveniment organizat de Ambasada Federației Ruse la Roma. La urma urmei, legaturile stranse dintre emisarii Kremlinului și nostalgicii Italiei fasciste nu reprezinta o noutate.

Celine Dion, apariție surpriza pe scena Premiilor Grammy! Artista, diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, a stat departe de scena in ultimii doi ani

17:55, 05.02.2024 - Celine Dion a urcat pe scena Premiilor Grammy seara trecuta, marcand astfel prima apariție din ultimele luni. Artista, diagnosticata cu o boala grava, a prezentat trofeul pentru „Albumul anului”, care i-a revenit lui Taylor Swift.

Diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, Celine Dion a avut o apariție surpriza la Grammy 2024

13:15, 05.02.2024 - Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena ceremoniei de decernare a Premiilor Grammy 2024 pentru a inmana premiul "Albumul anului".

Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila

08:46, 05.02.2024 - Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila Continue reading Celine Dion, super apariție la premiile Grammy 2024! Cum arata artista care se lupta cu o afecțiune incurabila at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?