Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cel mai mare telescop solar din România în Dâmbovița

Publicat:

Cel mai mare telescop pentru observații solare din Romania va fi prezent in premiera in judetul Dambovita, la un centru social pentru copii. Miercuri, 21 octombrie 2020, la inițiativa Asociației „Șansa Ta”, in parteneriat cu Muzeul” din Barlad, coordonat de muzeograful , copiii de la ”, din Bilciuresti, Dambovita, […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost lansata cartea "Discutii despre vectorul de energie hidrogen".

00:00, 12.04.2024 - "Discutii despre vectorul de energie-hidrogen", cea mai recenta lucrare pe aceasta tema scrisa de specialisti din Romania, a fost lansata miercuri in Bucuresti. Volumul este o explorare a potentialului acestei resurse in ceea ce priveste transformarea peisajului energetic. Cei cinci autori, domnul Ioan…

Recenzia unui clujean despre București: ”M-am intors in traficul și in cultura clujeana dupa București și ma simt ciudat. Parca sunt pe alta planeta”

13:25, 11.04.2024 - Un clujean plecat intr-o vizita mai lunga la București a scris o recenzie despre orașul de pe Dambovița, unde se da ora exacta in Romania. Ei bine, orașul acela haotic, cu trafic infernal, cu oameni nesimțiți care vor sa ia și pielea de pe tine, cu aglomerație și fara bun simț s-a mutat la Cluj-Napoca,…

Eroii nevazuți ai Romaniei. Profesorii pensionari din Iași care mediteaza gratuit copiii fara posibilitați

07:15, 06.04.2024 - In calitate de scriitor și jurnalist umblu mult prin țara: cel puțin doua luni pe an fac la picior diverse județe, orașele, sate. E un sentiment puternic ca noi nu ne cunoaștem țara in care traim. Ca de multe ori traim in bule mici, inchise și ca deseori tragem concluzii pe baza unor informații insuficiente,…

Ziua Institutiei Prefectului, mesajul prefectului județului Dambovița, Claudia Gilia 

12:41, 02.04.2024 - Ziua Institutiei Prefectului este marcata, incepand cu 2019, pe 2 aprilie. In aceasta zi, in 1864 a fost instituita, prin lege, notiunea de „prefect”.  Denumirea de „prefect” in Romania era intalnita,in Muntenia si in Moldova inainte de Unirea Principatelor din 1859, dar pe atunci purta numele  de „ispravnic…

„Incursiune in lumea artei: Arta Moderna – istorie, opinii, atitudini”, prelegere tinuta de Dragos Patraru, la Barlad

00:01, 28.03.2024 - INVITATIE… Muzeul „Vasile Parvan” are privilegiul de a organiza o interesanta si inedita intalnire cu binecunoscutul artist Dragos Patrascu, membru titular al U.A.P. din Romania, filiala Iasi, din anul 1990, cu un palmares de invidiat, cuprinzand, printre altele, o multime de expozitii internationale.…

Detaliile unei acțiuni fara precedent in Romania: padure plantata de la zero, de o armata de voluntari, la marginea unui oraș

17:40, 27.03.2024 - La Curtea de Argeș, grație Asociației „Ajut deci exist” conduse de terapeutul și psihologul Andreea Tamaș, va fi plantata, pe 6 aprilie 2024, o padure cu 15.000 de copaci. Printre voluntari, campiona olimpica Ana Maria Branza

Ora Pamantului la Muzeul „Vasile Parvan” din Barlad

13:55, 19.03.2024 - In fiecare an, la sfarsitul lunii martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Editia a 18-a va avea loc sambata, 23 martie 2024, la ora 20:30. „Ora Pamantului” a inceput in 2007, cand peste…

Garda Naționala de Mediu, in dialog cu autoritațile publice locale din județul Dambovița pe tema gestionarii deșeurilor

15:20, 29.02.2024 - Garda Naționala de Mediu, in dialog cu autoritațile publice locale din județul Dambovița pe tema gestionarii deșeurilor.  In luna iunie 2023, Garda Naționala de Mediu a inițiat o campanie de conștientizare prin care și-a propus sa vina in sprijinul factorilor implicați in procesul de colectare separata…


Ce parere ai despre aceasta stire?