Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Ceausescu de Bacau” a descheiat slitul campaniei electorale. Arunca milioane de euro pe panouri mârlanesti. De unde are banii?

Publicat:

Pe ultima suta de metri a campaniei electorale, primarul recurge la stratageme mizerabile, in speranta ca va putea stopa prabusirea din sondaje. Pe strazile Bacaului au inceput sa apara panouri electorale care fac vorbire despre cifre de ordinul milioanelor, acompaniate de doi jucatori ...

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

AMENZI 114 incidente electorale, de la inceputul campaniei

15:36, 17.05.2024 - De la inceputul campaniei electorale, din data de 10 mai, la nivel national au fost inregistrate 114 incidente electorale, in urma carora au fost aplicate amenzi in valoare de 11.000 de lei ... The post AMENZI 114 incidente electorale, de la inceputul campaniei first appeared on Informatia Zilei .

Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

16:01, 16.05.2024 - Jaf din bugetul public la Timișoara. In timp ce primarul face bai de mulțime intr-un club de pensionari, la Direcția de asistența sociala se arunca banii orașului ca intr-un club de cocalari: fara numar!

(FOTO) Mesajul liderului PSD Buzau, la startul campaniei electorale. Romașcanu: ,,Ne vedem curand in comunitațile Dvs.”

16:10, 11.05.2024 - Președintele organizației județene PSD Buzau, Lucian Romașcanu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzau, a venit cu un mesaj catre buzoieni, in prima zi de campanie electorala oficiala. Saptamana aceasta, PSD Buzau a organizat mai multe evenimente, printre care doua spectacole…

Spectacolele, vehiculele inscripționate cu sloganuri, imagini ale candidaților și mesajele discriminatorii, interzise in perioada campaniei electorale

15:40, 10.05.2024 - In campania electorala sunt permise doar anumite tipuri de activitati si materiale de propaganda, in timp ce o serie de acțiuni, precum mesajele discriminatorii ori spectacolele sunt interzise.

VIDEO Mesajul lui George Scripcaru catre brașoveni, inainte de inceperea oficiala a campaniei electorale

12:25, 09.05.2024 - George Scripcaru, candidatul PNL-PSD la Primaria Brașov, le-a transmis brașovenilor un mesaj, in cadrul unei conferințe de presa.  Campania electorala incepe, oficial, de vineri, 10 mai. Alegerile locale vor avea loc in data de 9 iunie. Daca apreciezi știrea, te așteptam sa intri in comunitatea de…

O privire generala asupra campaniei electorale locale

12:00, 09.05.2024 - Daca precampania electorala a lasat impresia unui haos generalizat, desigur din cauza negocierilor de la București, campania electoral propriu-zisa poate clarifica multe lucruri. The post O privire generala asupra campaniei electorale locale first appeared on Informatia Zilei .

Vine tavalugul campaniei electorale

20:45, 20.03.2024 - La prima vedere totul pare in ordine. Cele doua partide, PSD și PNL, și-au propus sa desemneze la București un candidat comun independent. The post Vine tavalugul campaniei electorale first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?