Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce subvenții primesc crescătorii de bovine, în acest an

Publicat:

Crescatorii de bovine primesc, in 2023, forme de sprijin in valoare de pana la 674 euro pe cap de animal, suma in care este inclus ajutorul național tranzitoriu (ANT), schema cuplata in zootehnie (SCZ), ecoschema, precum și alte masuri de sprijin, informeaza și Dezvoltarii Rurale (MADR). Datele au fost comunicate in contextul in care crescatorii de vaci arata cu degetul spre , reproșand faptul ca nu sunt susținuți suficient. Industria laptelui este in blocaj, din cauza lipsei de reglementare in filiera laptelui, a decalajului de subvenții intre Romania

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii care pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Care sunt condițiile de acordare

07:10, 06.04.2024 - Unii romani pot sa primeasca bani de la stat in 2024. Cine sunt cei vizați, care sunt condițiile de acordare și in ce context vin bani? Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale spune ca, la fel ca și in anii trecuți, crescatorii de animale din Romania beneficiaza de o lista de subvenții APIA. Banii…

Ministrul Florin Barbu despre cerealele din Ucraina: „Autoritațile de control sa iși faca treaba”

07:10, 19.03.2024 - Contrabanda cu cereale trebuie tratata ca orice alta incalcare a legii și pedepsita conform legislației romanești, spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu, care le cere autoritaților de control sa-și faca treaba. Ministrul Barbu ii indeamna pe fermieri sa sesizeze autoritațile in caz ca au banuieli…

Ministrul Economiei. ”Fabricam deja rachete și vom produce și mai multe”

08:31, 16.03.2024 - Romania va produce „cea mai performanta pulbere din lume la ora actuala”, spune ministrul Economiei, Radu Oprea, la Digi24 , referitor la industria de aparare a țarii. Ministrul spune ca, in curand, alaturi de compania germana Rheinmetall, Romania iși va diversifica producția de arme. La inceputul lunii…

Protest cu BALEGAR la Praga. Fermierii cehi au blocat artere și au aruncat dejecții in fața unor cladiri guvernamentale

13:05, 07.03.2024 - Acțiunea de joi reprezinta al treilea protest demarat de la mijlocul lunii februarie. Fermierii cehi au aliniat sute de tractoare de-a lungul unui drum spre cladirile guvernamentale, ceea ce a afectat traficul si transportul public. Politia a informat ca fermierii au aruncat balegar, ceea ce a condus…

Fermierii cer demiterea celor implicati in procesul de intrare in Romania prin vami a produselor agricole ucrainene

09:50, 22.02.2024 - Fermierii anunta reluarea protestelor in cazul in care Executivul nu ii va demite pe cei responsabili de lipsa cantarelor la punctele de trecere dinspre Ucraina spre Romania, in special in Vama Siret, si daca masuri urgente nu vor fi implementate la toate punctele de trecere vamala prin care intra produse…

MADR: Romania nu a importat cereale din Ucraina, in 2024

19:10, 20.02.2024 - Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale (MADR) transmite ca, de la inceputul anului 2024 și pana in prezent, nu au fost realizate importuri in Romania de cereale de proveniența Ucraina. MADR mai precizeaza ca nu a emis nicio licența de import  pentru produse agricole (cereale – grau, porumb, rapița,…

Autoritatea Vamala Romana anunta ca in perioada 2 mai-31 decembrie 2023 au fost importate 99.094 tone de cereale din Ucraina, mai putin de a zecea parte din cantitatea de cereale care a tranzitat tara. Anul acesta nu s-au facut importuri

18:01, 20.02.2024 - „In conformitate cu datele detinute de Autoritatea Vamala Romana referitoare la operatiunile vamale cu produse agricole (grau si porumb), avand ca tara de expeditie Ucraina, precizam ca in perioada 02 mai – 31 decembrie 2023 pe teritoriul Romaniei au fost plasate in regim vamal de tranzit 988.152 tone…

Granturi de stat pentru acoperirea dobanzii la credite pentru fermieri

06:51, 14.02.2024 - Fermierii din Romania vor putea beneficia de granturi de la stat de maximum 280.000 de euro fiecare, pentru acoperirea dobanzii la credite bancare, printr-o schema de ajutor propusa de Ministerul Agriculturii, prin proiect de ordonanța de urgența. Schema de ajutor „Creditul Fermierului”, inițiata in…


Ce parere ai despre aceasta stire?