Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce se întâmplă cu fiica lui Aurelian Preda la 5 ani de la moartea artistului. Anamaria Rosa se confruntă cu probleme

Publicat:

Anamaria Rosa a suferit cumplit cand tatal ei s-a stins din viața. Ce se intampla cu fiica lui Aurelian Preda, la 5 ani de cand interpretul de muzica populara a murit. Tanara se confrunta cu probleme și a marturisit cum a afectat-o pandemia. De cand tatal ei s-a stins din viața, in 2018, Anamaria Rosa a ramas singura pe lume . A moștenit talentul interpretului de muzica populara, insa pandemia i-a dat mari batai de cap. Tanara in varsta de 21 de ani iși deschisese și o afacere cu aranjamente florale alaturi de un prieten, insa lipsa evenimentelor și-a spus cuvantul. „In plan artistic, din pacate,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Un fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman s-a stins din viata. Moartea sa reprezinta o pierdere majora pentru Romania“

14:00, 14.04.2024 - Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman, judecator militar si autor, a incetat din viata. Anuntul a fost facut de familia acestuia printr un comunicat oficial. "Cu profunda tristete, anuntam trecerea la cele vesnice a domnului Doru Viorel Ursu, o figura marcanta a vietii politice…

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

Oana Roman a rabufnit, dupa moartea Mioarei Roman. Ce a scandalizat-o: „Sa isi vada de viata lui, sa o lase pe mama sa se odihneasca in pace”

12:10, 06.03.2024 - Daca pana zilele trecute a menținut tacerea, Oana Roman a schimbat foaia. Fiica regretatei Mioara Roman, prima soție a ex-premierului Petre Roman, a dezvaluit prin ce a trecut mama ei cat timp era in viața și care a fost motivul real pentru care a mutat-o la un centru de varstnici. „Sa isi vada de viata…

Cantarețul de muzica populara Mile Povan s-a stins din viața la doar 31 de ani. Care ar fi fost cauza decesului

14:55, 28.02.2024 - Cu regret și tristețe, lumea muzicii populare din Romania a fost zguduita de vestea tragica a trecerii in neființa a tanarului interpret Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, la doar 31 de ani.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!


Ce parere ai despre aceasta stire?