Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce să adaugi în salata orientală de post ca să iasă gustoasă. Ingredientele care dau un plus de savoare

Publicat:

Salata orientala este una cele mai populare rețete de salata de la noi. Aceasta se poate prepara in zilele de post și nu numai. Rețeta este una simpla, rapida, și conține puține ingrediente. Ingredientul de baza din aceasta salata este cartoful, insa unele gospodine adauga și un dressing pentru un plus de savoare.Ce sa pui in salata orientala pentru un plus de savoareSalata orientala este ideala in perioada in care renunțam la carne. Mai mult de atat, este gustoasa și foarte ușor de pregatit in funcție de ce avem prin bucatarie.De regula, salata orientala are cartofi, ceapa, muraturi și masline,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Ce sunt pancovele ardelenești și cum se prepara

17:55, 15.03.2024 - Pancovele ardelenești sau gogoșile ardelenești sunt un desert tradițional din Ardeal, așa cum le spune și numele. Descopera cum se fac cele mai bune și pufoase pancove ardelenești și cum poți adapta rețeta și in funcție de preferințele personale.Ce sunt pancovele ardeleneștiPancovele ardelenești sunt,…

Idei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:55, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…

dei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:50, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?