Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce raspunde Marcel Ciolacu presedintelui Iohahnis in legatura cu “rotativa guvernamentala”! La fel – parerea presedintelui PSD despre plagiatul ministrului liberal Bode!

Publicat:

Prezent in emisiunea „La fel”, de la , președintele PSD a evitat sa se pronunțe in privința acuzațiilor de plagiat care-l vizeaza pe ministrul liberal , subliniind ca unii politicieni nu fac in prezent decat sa achite „note de plata”, in urma excesului pe care l-au abordat in cazul fostului premier PSD .

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primaria Generala. ”S-au pierdut 4 ani de zile!

15:36, 28.04.2024 - Gabriela Firea iși depune candidatura la Primaria Generala, in prezența președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu! Așadar, Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primaria Generala, in prezența președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu! Gabriela Firea iși-a depus candidatura…

Legatura neștiuta dintre Liviu Varciu și Andreea Perju. Cei doi sunt colegi pe platourile de filmare in prezent

15:46, 26.04.2024 - Liviu Varciu și Andreea Perju sunt colegi de platou, insa intre ei exista o legatura neștiuta. Se pare ca actrița il cunoaște pe artist de foarte mulți ani, chiar din „frageda sa adolescența”.

Drumul de legatura Centura Oradea - Autostrada A3 se deschide saptamana viitoare

17:10, 22.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu, presedintele PNL Nicolae Ciuca, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și secretarul PNL Lucian Bode s-au aflat vineri la Oradea pentru a inspecta proiectul drumului de legatura dintre Centura și Autostrada A3 (Biharia).

Ciolacu, Ciuca, Grindeanu și Bode vin la inaugurarea drumului de legatura Oradea cu Autostrada A3

00:26, 22.03.2024 - Drumul de legatura dintre Centura Oradea și Autostrada A3 (Biharia) va fi inaugurat de prim-ministrul Marcel Ciolacu, predecesorul sau Nicolae Ciuca, ministrul transporturilor Sorin Grindeanu și secretarul general al PNL, Lucian Bode.

Anunț bomba! Victor Ponta il susține pe Piedone la Primaria Capitalei

21:00, 16.03.2024 - Victor Ponta schimba tabara! Consilierul onorific al lui Marcel Ciolacu intoarce spatele PSD și spune ca il va susține pe Piedone in cursa pentru primaria Capitalei. Anunțul vine in contextul in care ar fi avut loc negocieri intense și cu George Simion, președintele AUR, pentru o alianța cu partidul…

Marcel Ciolacu raspunde la intrebarea de pe buzele tuturor: Exista legatura intre devasarea alegerilor și aspirațiile internaționale ale lui Iohannis?

20:25, 23.02.2024 - Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, chestionat vineri la Targu-Mures daca a existat vreo discutie in ceea ce priveste propunerea lui Klaus Iohannis la sefia NATO si daca a luat in calcul o eventuala plecare a lui Iohannis din functia de presedinte inainte de incheierea mandatului, atunci cand ati…

Cearta in Guvernul Ciolacu. Natalia Intotero: ”Nu imi mai raspunde de atunci la telefon”

17:25, 16.02.2024 - Natalia Intotero, ministru al Familiei in Guvernul condus de Marcel Ciolacu, a declarat ca situația programului national de fertilizare in vitro este incerta in anul 2024, din cauza ca nu a putut avea o discutie cu ministrul Finantelor, Marcel Boloș, pe aceasta tema. ”Nu a mai avut disponibilitate sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?