Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce cadou bizar i-a făcut Aleksandr Lukașenko lui Vladimir Putin. S-a aflat și care e motivul din spatele gestului său

Publicat:

Vladimir Putin a implinit pe data de 7 octombrie varsta de 70 de ani. A primit o mulțime de cadouri și urari din toate colțurile lumii. Printre cadouri s-a numarat și unul mai special, care a atras atenția imediat. Cadoul de la Aleksandr Lukașenko pentru a primit o mulțime de cadouri […] The post Ce cadou bizar i-a facut Aleksandr Lukașenko lui Vladimir Putin. S-a aflat și care e motivul din spatele gestului sau appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primii pasageri care au trecut prin noul terminal al Aeroportului Oradea au primit cadouri

00:31, 19.05.2024 - Primii pasageri care au trecut prin noul terminal al Aeroportului Oradea au primit cadouri. Terminalul a fost inaugurat sambata. Capacitatea de deservire a aeroportului a fost dublata, ajungand la 800 de pasageri pe ora.

VIDEO. Motivul bizar pentru care un meci de fotbal din America a fost intrerupt: „Trebuie sa ii gasim o minge, pentru ca se mișca foarte bine in centrul terenului"

14:20, 16.05.2024 - Un invadator de teren cu blana a intrerupt miercuri un joc din campionatul american de fotbal - Major League Soccer. Este vorba de un raton care a intrat pe teren in timpul meciului dintre Philadelphia Union și New York City FC.

Regatul Unit il expulzeaza pe atasatul militar rus. Motivul din spatele deciziei și reacția Moscovei

17:01, 08.05.2024 - Regatul Unit a anuntat miercuri expulzarea atasatului militar al ambasadei Rusiei, retragerea statutului diplomatic al unor proprietati si limitarea duratei de valabilitate a vizelor acordate diplomatilor rusi, transmit agentiile Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Motivul pentru care unii pensionari nu au primit pensia inainte de Paște 2024. Explicația Poștei Romane

15:50, 03.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a promis, inainte de Paște, ca romanii iși vor primi pensiile inainte de sarbatori, astfel incat sa iși poata face cumparaturile din timp. Cu toate acestea, mulți s-au trezit ca nici pana astazi nu le-a fost virata suma in conturi sau nu au primit pensia la ușa de la poștași.…

Antrenament special pentru campionii de la FCSB » Au primit vizita micilor fani și le-au oferit cadouri

14:30, 01.05.2024 - Jucatorii de la FCSB au avut parte azi de un antrenament special. Au primit vizita mai multor copii. Un grup de 30 de copii de la o școala din Comuna Dragodana (județul Dambovița) au venit in vizita la FCSB, fiind pentru mulți dintre ei prima oara cand au ieșit din comuna. Copiii au facut un tur al…

Demisie șoc la Antena 1! Pleaca in plina glorie, a dezvaluit motivul din spatele deciziei sale

10:35, 25.04.2024 - Demisie neașteptata la Antena 1. Una dintre cele mai cunoscurte prezentatoare TV a decis sa plece din echipa in care a petrecut o lunga perioada de timp, dupa ce ar fi fost deranjata de mai multe aspecte. Ce a impins-o sa iși dea demisia dupa patru ani de activitate. Prezentatoarea TV care pleaca de…

MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril

13:50, 11.04.2024 - Aceasta decizie a confirmat ca relația lor s-a imbunatațit și ca au depașit divergențele din trecut. The post MOTIVUL DIN SPATELE DECIZIEI Refuzul lui Gigi Becali de a fi nașul la nunta lui Anamaria Prodan cu Ronald Gavril first appeared on Informatia Zilei .

Școala data in judecata de parinții unui elev pentru ca a primit nota 1 la Muzica

20:50, 05.04.2024 - Doi parinti, de meserie procuroare și judecator, au dat in judecata o școala din Iasi. Motivul: fiul lor a primit nota 1 la Muzica. Cei doi vor sa demonstreze ca nota a fost data pe nedrept. Si asta pentru ca nota 1 s-ar acorda numai pentru frauda. Citește și: Gimnast torturat de colegi in timpul […]


Ce parere ai despre aceasta stire?