Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul bărbatului bătut crunt în fața unui club de noapte: „Aurel Ignat a venit singur la poliție”

Publicat:

Noi detalii privind cazul barbatului de 30 de ani, care a decedat la cateva zile dupa ce a fost batut crunt in fața unui club de noapte din capitala de cațiva tineri, care ar fi luptatori K1. ar fi venit singur la inspectoratul de poliție pentru a depune marturie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un copil, batut crunt de un alt baiat cu pumnii peste fața, la Tiraspol: De la ce s-ar fi iscat conflictul

14:40, 22.05.2024 - Un baiat de 13 ani, din Tiraspol, a fost batut crunt cu pumnii peste fața de un alt minor de 14 ani. Imaginile video cu altercația au fost publicate pe rețele. Cazul ar fi avut loc in seara de 20 mai.

Marturisirea șocanta a barbatului care l-a batut crunt cu biciul pe copilul de 10 de ani, din Galați. Cum și-a scuzat gestul: ”M-a gasit si nervos”

11:00, 16.05.2024 - Un copil a ajuns la un pas de moarte, dupa ce a fost batut crunt de un nașul și varul sau, dupa ce ar fi speriat un cal. L-au lovit fara mila cu un bici și i-au provocat rani foarte grave. Unul dintre cei care l-au batut a facut o marturisire șocanta, cu car a incercat sa iși motiveze gestul!

Presa internaționala dezvaluie povestea șocanta a barbatului care l-a impușcat pe Fico: Batut crunt de un drogat, cazul i-a fost mușamalizat

20:50, 15.05.2024 - Presa internaționala face dezvaluiri detaliate privind identitatea barbatului care l-a impușcat pe premierul Slovaciei, Robet Fico. Juraj Cintula, autorul atacului, este un barbat de 71 de ani, cunoscut ca scriitor și activit politic.

Un primar PSD, batut crunt de contracandidatul de la PNL: Edilul a fost internat in spital

13:40, 15.05.2024 - Primarul comunei Redea din judetul Olt, Dan Bala (PSD), sustine ca a fost lovit si injurat pe strada de candidatul PNL la functia de edil-sef al comunei. El afirma ca a suferit mai multe traumatisme craniene, dar a fost externat de la Spitalul din Caracal. Politistii au deschis un dosar penal in acest…

Acces Direct. Noi detalii in cazul lui Costel, barbatul disparut in urma cu 27 de ani. Ce i-ar fi povestit varul lui surorii barbatului: „A inceput cu mesajele”

19:51, 24.04.2024 - Dumitrița nu știe nici dupa ani buni ce s-a intamplat cu fratele ei care pe atunci avea 14 ani. Femeia susține ca varul lui, Ovidiu, ar fi știut mai multe, dar nu ar fi vrut sa spuna unele detalii și familiei, ca mai apoi in 2020 sa ii trimita un mesaj in care i-a spus ca barbatul ar fi murit.

Doi tineri din Alba Iulia, reținuți de poliție: Au batut un minor de 15 ani, in Cetatea Alba Carolina. Ce varsta au agresorii

13:25, 12.04.2024 - Doi tineri din Alba Iulia, reținuți de poliție: Au batut un minor de 15 ani, in Cetatea Alba Carolina. Ce varsta au agresorii Doi tineri, unul de 16 ani și altul de 18 au fost reținuti de polițiștii din Alba Iulia. Cei doi au  batut un minor de 15 ani, chiar in zona istorica din Alba Iulia, in Cetatea…

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Decizie controversata in cazul elevului care și-a batut diriginta crunt. Poate reveni in liniște la școala

11:31, 13.03.2024 - Elevul de clasa a VIII-a din Targu Mureș, care a agresat diriginta și a fost reținut pentru 24 de ore de catre poliție, a fost eliberat și se poate intoarce in școala, deși atacul sau a avut consecințe grave, trimițand-o pe profesoara agresata la spital. Desi cadrele didactice de la liceul adolescentului…


Ce parere ai despre aceasta stire?