Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz halucinant în Mehedinți. O primăriță ar fi bătut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasă că nu o votează: ”Este lovit la cap”

Publicat:

Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

Caz șocant la Mehedinți. Primarița, acuzata ca a batut cu salbaticie un localnic, pentru ca nu o voteaza

12:50, 03.04.2024 - Primarita comunei Greci este acuzata ca ar fi batut cu bestialitate un cetatean, impreuna cu alti doi consilieri. Motivul? La fel de socant! Victima ar fi refuzat sa o voteze. Dupa corectia aplicata, barbatul de 68 de ani a ajuns cu rani grave la Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin.Barbatul…

Mehedinți: Paznicul Primariei Prunișor, batut de edilul localitații

00:10, 16.03.2024 - Paznicul Primariei Prunisor, Mehedinti, un barbat de 61 de ani, a fost batut noaptea trecuta de primarul localitatii. Edilul ar fi fost in stare de ebrietate. El l-ar fi lovit pe barbat pe motiv ca nu voteaza cu el la alegerile locale din 9 iunie. ”Am fost de paza la primarie, a venit primarul beat…

Paznicul unei primarii din Mehedinți a fost batut de primarul beat pentru ca nu voteaza cu el la alegerile locale

13:45, 15.03.2024 - Paznicul Primariei Prunisor din judetul Mehedinti, un barbat de 61 de ani, a fost batut noaptea trecuta chiar de primarul localitatii. Edilul ar fi fost in stare de ebrietate si l-ar fi lovit pe barbat pe motiv ca nu voteaza cu el la alegerile locale din 9 iunie.

VIDEO. Scandal monstru in Mehedinti. Paznicul unei primarii ar fi fost batut de primar pentru ca nu vrea sa-l voteze

12:15, 15.03.2024 - Paznicul Primariei Prunisor din judetul Mehedinti, un barbat de 61 de ani, ar fi fost batut noaptea trecuta chiar de catre primarul localitatii. Edilul l-ar fi lovit pe barbat pe motiv ca nu voteaza cu el la alegerile locale din 9 iunie. ”Am fost de paza la primarie, a venit primarul beat si m-a luat…

Caz halucinant in Argeș! Un adolescent de 16 ani ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala, la un centru: ”Imi dadea palme si pumni in cap”

13:36, 06.03.2024 - Caz ingrozitor in Argeș! Un adolescent de 16 ani a trait cele mai groaznice momente, cand ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala. Femeia ar fi avut un comportament foarte agresiv fața de el. Baiatul a facut declarații despre ceea ce s-ar fi intamplat in centru.

Caz halucinant in Italia. Un grup de romani a batut crunt un italian, pana cand a leșinat. Barbații s-au deghizat in polițiști

00:01, 04.03.2024 - Un caz halucinant a șocat locuitorii dintr-un oraș din Italia. Un grup de romani a batut crunt un italian, pana cand acesta a leșinat. Barbații au fost deghizați in polițiști in momentul in care l-au atacat pe italian. Informațiile sunt de-a dreptul șocante.


Ce parere ai despre aceasta stire?