Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cazul avionului cu droguri, capturat la Edineț: Doi suspecţi au reușit să fugă

Publicat:

Reprezentanții Poliției de Frontiera au venit cu mai multe detalii despre avionul cu țigari reținut ieri dimineața pe un camp la Edineț.In acest moment, patru persoane sunt reținute, trei cetateni ai Ucrainei, si un cetatean al Belorusulu.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un ucrainean, prins cu trei acte false la frontiera Sculeni: Ce a declarat polițiștilor

07:35, 23.04.2024 - Politiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza un cetațean al Ucrainei in legatura cu actele depistate care conțin indici de falsificare. Cazul a fost consemnat in punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Alex Filip, viața ca in filme. Cum a reușit luptatorul sa prinda un dealer de droguri: „Am ajuns la o scara de bloc...” / VIDEO

23:15, 16.04.2024 - In ediția in 16 aprilie 2024 jurații au avut parte de o mare surpriza. In fața lor și-a facut apariția Alex Filip, un luptator de kickboxing cu o viața ca in filme. A lucrat in poliție timp de 15 ani, la direcția de crima organizata in antidrog și a avut parte de numeroase intamplari neprevazute.

Un polițist de frontiera a denunțat un caz de corupere: Pentru ce a vrut sa dea mita un ucrainean

15:55, 22.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa dea mita unui polițist de frontiera, pentru ca acesta sa „nu observe” lipa ștampilei de intrare in țara din pașaport. Cazul a aut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni, iar barbatul strain incerca sa ajunga in Romania.

(video) Un cetațean strain a incercat sa mituiasca o politista de frontiera: Cum a reacționat omul legii

20:05, 19.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa mituiasca o polițista de frontiera, pentru a-i facilita ieșirea din Republica Moldova cu un ansamblu rutier, fara sa dețina toate actele necesare. Cazul a avut loc ieri, la punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Un ucrainean a fost gasit mort pe munte, dupa ce a trecut ilegal granița in Romania impreuna cu alte doua persoane

18:55, 14.02.2024 - Polițiștii de frontiera romani au descoperit, miercuri, 14 februarie, in Munții Maramureșului corpul neinsuflețit al unui cetațean ucrainean, care a trecut ilegal granița romano-ucraineana cu un grup din care mai faceau parte doi tineri, informeaza Serviciul de Frontiera de Stat al Ucrainei.Alarma a…

Cine sunt cei trei suspecți reținuți in cazul barbatului omorat la o petrecere exclusivista, cu vedete, din Dambovița

08:50, 12.02.2024 - Cei trei barbați suspectați ca au injunghiat un alt participant la o petrecere exclusivista intr-un hotel din Dambovița ar face parte dintr-un clan interlop din... The post Cine sunt cei trei suspecți reținuți in cazul barbatului omorat la o petrecere exclusivista, cu vedete, din Dambovița appeared…

Biden, dupa acordul din Senatul SUA: „Timpul preseaza” in cazul Ucrainei

11:20, 07.02.2024 - Președintele american Joe Biden insista pentru aprobarea ajutorului pentru Ucraina. „Timpul preseaza”, a transmis liderul de la Casa Alba intr-un apel adresat Camerei Reprezentanților dupa ce s-a ajuns la un acord in Senat.

Doi suspecti de trafic de droguri arestati preventiv la Constanta! Minuta instantei

18:45, 05.02.2024 - Cei doi suspecti cercetati de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Constanta, pentru trafic de droguri de risc si mare risc si efectuare, fara drept, de operatiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive…


Ce parere ai despre aceasta stire?