Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ ȘOCANT! O fetiţă de doar nouă ani din Făleşti a fost BĂTUTĂ şi VIOLATĂ timp de un an de tatăl său vitreg

Publicat:

O fetita de doar noua ani dintr-un sat din raionul Falesti sustine ca a fost batuta si violata timp de un an de tatal sau vitreg. Copila i-ar fi povestit dirigintei depre calvarul prin care trece, dupa ce dascalul ar fi observat semne de violenta pe corpul elevei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Vrancea: Fetița de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

12:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Șocant! Copila de 12 ani, amenințata, șantajata și violata timp de mai multe luni

11:05, 05.04.2024 - O fetița de 12 ani din Vrancea a fost amenințata, șantajata, batuta și violata timp de mai multe luni de un barbat care i-a caștigat increderea și fața de care dezvoltase sentimente de iubire. Barbatul a fost arestat preventiv.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

(video) Șoferița care a lovit mortal fetița de 10 ani, pe o zebra la Falești, eliberata din pușcarie: „A fost un șoc pentru noi. Vom contesta la CSJ”

13:15, 28.02.2024 - Olga Botnarciuc din raionul Falești trece printr-o durere greu de imaginat. In decembrie 2022, fiica ei de 10 ani a fost spulberata de o mașina pe trecerea de pietoni, in timp ce mergea la școala, impreuna cu fratele sau. Copila a fost dusa la spital, dar medicii nu au reușit sa o salveze. Șoferița…

Caz șocant la Cugir: Femeie violata și batuta in incinta școlii in care lucreaza. Fostul concubin trimis in judecata de procurori

13:20, 05.02.2024 - Caz șocant la Cugir: Femeie violata și batuta in incinta școlii in care lucreaza. Fostul concubin trimis in judecata de procurori Un caz șocant s-a produs la Cugir, iar faptașul a fost recent trimis in judecata. Un barbat a intrat intr-o școala din localitate, loc de munca al fostei sale concubine.…


Ce parere ai despre aceasta stire?