Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Caz șocant în Arad! O mamă de 25 de ani și bebelușul nou-născut au murit la Maternitate. Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de tragedie

Publicat:

Caz șocant in Arad. O mama de 25 de ani și bebelușul ei, nou-nascut, au murit in urma cu cateva ore la Maternitate. Femeia a nascut prin cezariana, iar mai apoi s-a stins din viața. Medicii au incercat sa o salveze, insa fara succes. Atat ea, cat și copilul au murit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Eveniment foarte rar la maternitatea SJU Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana

06:55, 10.03.2024 - Un eveniment foarte rar a avut loc la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Nasterea s-a desfasurat sub atenta ingrijire a echipei medicale. Bebelusul este o fetita sanatoasa, de 2,8 kg. Corespondentul RRA Gabriel Pop transmite ca primele…

Tragedie in Arad. Un tanar de 26 de ani a murit subit, in timp ce se afla pe terenul de fotbal

14:21, 06.03.2024 - Moarte subita in Arad. Un tanar de 26 de ani s-a stins din viața brusc, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Medicii s-au prezentat la fața locului pentru a-i salva viața, dar fara succes. Acesta era student și juca fotbal cu alți prieteni.

Un student italian a murit subit in timp ce juca fotbal cu prietenii, la Arad

13:51, 06.03.2024 - Un student italian la Arad a murit subit, marti seara, in timp ce juca fotbal cu prietenii si colegii pe un teren sportiv din oraș, neexistand suspiciuni in acest caz. Medicii legisti urmeaza sa lamureasca din ce cauze a survenit decesul.Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?