Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CAZ CUTREMURĂTOR LA DROCHIA. Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o fântână

Publicat:

De cinci zile nu s-a mai intors acasa, iar ieri, a fost gasita moarta intr-o fantana. Cadavrul unei femei a fost descoperit aseara, intr-o fantana din Drochia. Corpul neinsufletit a fost observat de un muncitor, care a alertat imediat politia.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Detalii șocante despre turcul care ar fi ucis-o pe femeia din Dambovița. Ce s-a descoperit in locuința lui: „Se ducea mereu pe centura si aducea femei acasa”

15:45, 12.04.2024 - Un turc cu cetațenie germana se afla in centrul unei investigații intense in legatura cu descoperirea macabra a cadavrului unei femei de 38 de ani, gasit tranșat și abandonat intr-un sac langa o autostrada. Ce s-a descoperit pe proprietatea lui.

Cine este femeia al carei cadavru tranșat a fost descoperit pe camp, langa A1. „S-au gasit inca o mana și un picior”

10:50, 07.04.2024 - Cadavrul tranșat descoperit vineri, in Dambovița, pe un camp de la marginea autostrazii A1, de o echipa de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție, potrivit Stirileprotv.ro.

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit pe un teren din Petrosani

09:10, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.

Are parte sau nu Vlad Pascu de ”tratament special” in arest. Ce a descoperit Corpul de Control in timpul anchetei la Penitenciarul Poarta Alba

21:40, 26.03.2024 - Corpul de Control a finalizat ancheta la Penitenciarul Poarta Alba. A fost anchetat modul in care Vlad Pascu este tratat de catre oamenii legii de acolo, dupa ce s-a spus cp ar avea parte de beneficii. Iata și primele concluzii ale anchetei, dupa mai multe zile de cercetari.

Ce se intampla in corpul tau daca bei apa de la robinet. Ce au descoperit specialiștii

23:00, 14.03.2024 - In ultimii ani, tot mai mulți romani au renunțat sa mai consume apa ce curge la robinet, chiar daca aceasta este potabila, fiind convinși ca cea imbuteliata, din comerț, este mai buna pentru organismul uman. Specialiștii au facut cateva precizari importante. Afla ce se intampla in corpul tau daca bei…

Cadavrul unei femei disparute, descoperit de polițiști pe un camp de langa Dej

16:20, 21.02.2024 - Politistii clujeni au descoperit, miercuri, pe un camp de langa municipiul Dej cadavrul unei femei, din oras, care fusese data disparuta in urma cu trei zile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Cadavrul lui Aleksei Navalnii, pazit la morga cu armele in maini! Decizie-soc in privinta autopsiei

08:25, 19.02.2024 - Trupul neinsuflețit al lui Aleksei Navalnii, care a murit vineri in colonia penala „Lupul polar”, s-ar afla la morga spitalului clinic districtual din Salekhard. Pana la data de 17 februarie, nu a fost efectuata nicio autopsie. Vanatai pe cadavru? Corpul lui Navalnii a fost dus la o morga, acolo unde…

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuința unde fusesera gasite doua femei moarte

13:10, 10.02.2024 - In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate.


Ce parere ai despre aceasta stire?