Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, a fost descoperit pe un teren din Petroşani

Publicat:
Cadavrul unei femei, în stare avansată de putrefacţie, a fost descoperit pe un teren din Petroşani

Cadavrul unei femei, in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit marți pe un teren din Petrosani, iar politistii si procurorii au deschis o ancheta. Victima nu este identificata, iar legistii vor stabili cauza decesului.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anchetatorii au identificat cine este femeia din Petroșani gasita in stare de putrefacție pe un teren. Moartea a fost violenta

17:20, 27.03.2024 - Polițiștii au identificat cadavrul gasit marți seara in Petroșani, județul Hunedoara, și au stabilit ca femeia ar fi murit prin sugrumare. O ancheta este in curs de desfașurare. Cadavrul a fost descoperit de un barbat care se plimba pe un teren viran din zona Gerom din Petroșani, marți seara, și…

Cadavrul unei femei, descoperit pe un teren din Petroșani

09:15, 27.03.2024 - Cadavrul unei femei a fost descoperit pe un teren viran din Petroșani. Pe trupul care este in stare avansata de descompunere au fost descoperite numeroase traumatisme. Polițiștii și procurorii au inceput o ancheta.

Cadavrul unei femei disparute, descoperit de polițiști pe un camp de langa Dej

16:20, 21.02.2024 - Politistii clujeni au descoperit, miercuri, pe un camp de langa municipiul Dej cadavrul unei femei, din oras, care fusese data disparuta in urma cu trei zile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).


Ce parere ai despre aceasta stire?