Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât se ține carnea de miel la macerat. Acesta este secretul, de fapt. Se va topi în gură

Publicat:

Indiferent daca gatești cotlete sau pulpa de miel, o marinada poate ajuta mielul sa rețina umezeala și sa ii confere o aroma suplimentara. Poți da mielului o tenta mediteraneana lasandu-l intr-o marinada pe baza de iaurt sau poți alege o marinada acidulata daca intenționezi sa o faci la gratar. Diferența de timp in care carnea […] The post Cat se ține carnea de miel la macerat. Acesta este secretul, de fapt. Se va topi in gura appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cum alegi cea mai buna faina pentru cozonaci. Detaliul care face diferența, așa cresc mari și super pufoși

20:10, 25.04.2024 - Ca sa te poți bucura de un rezultat spectaculos și sa pui pe masa pentru familie și prieteni un desert delicios, ca la mama acasa, trebuie sa știi cum alegi cea mai buna faina pentru cozonaci. Afla care este detaliul care ii ajuta sa creasca. Un desert tradițional De generații intregi, de pe masele…

Ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Nu iti mai incarci organismul astfel, carnea este secretul

18:25, 23.04.2024 - Nu poate exista masa de sarbatori fara acest preparat tradițional delicios, dar combinația cu drob și friptura de miel poate fi destul de grea pentru stomac și intregul aparat digestiv. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in sarmalele pentru Paste pentru a fi mai usoare. Secretul: carnea. Un truc…

Ce trebuie sa stie barbatii inainte de a-si vopsi parul

15:45, 03.04.2024 - Vopsitul parului poate fi parte a unei dorințe de schimbare sau, dimpotriva, o modalitate de a ramane la culoarea inițiala a parului odata cu apariția firelor albe. Indiferent care este motivul pentru care aleg colorarea podoabei capilare, iata ce trebuie sa stie barbatii inainte de a-si vopsi parul:Despre…

Cum se congeleaza corect carnea tocata. Secretul gospodinelor care te va ajuta enorm de acum

10:15, 20.03.2024 - Congelarea este o metoda de a pastra prospețimea și aroma carnii, mai degraba decat evitarea alterarii sale, deși este și acesta un avantaj. Playtech Știri iți explica cum se congeleaza carnea tocata in condiții de siguranța alimentara. Nu o pastra inghețata mai mult de doua, trei luni. Avantajele congelarii…

Prin ce se da carnea de snitel prima oara pentru a se patrunde bine. Nu prin faina sau ou! Secretul bucatarilor

11:50, 15.03.2024 - Vrei sa prepari șnițele din carne ca in carțile de bucate? Nu le da prin faina sau prin ou. Bucatarii experimentați iți recomanda sa folosești un alt produs: apa. Care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a gati preparatul și cum trebuie sa procedezi. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida de…

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Secretul știut de marii bucatari

15:00, 27.02.2024 - Pasionații de mancaruri cu fasole cunosc dilema legata de inmuierea acesteia inainte de gatire. Fasolea se pune la inmuiat in apa rece sau calda? Și cat timp este necesar? Sunt intrebari frecvente ce necesita raspunsuri precise pentru a obține rezultatele dorite in bucatarie. Tipuri de fasole Exista…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?