Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Când declară autorităţile epidemie de gripă în România

Publicat:
Când declară autorităţile epidemie de gripă în România

Pana la sfarșitul lunii februarie situația va reintra in normal in ceea ce privește numarul cazurilor de viroze respiratorii, crede ministrul Sanatații, . Acesta spune cand declara autoritatile epidemie de gripa in Romania.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stare de alerta epidemiologica in Romania: Ce șanse are gripa sa treaca Prutul

19:41, 04.02.2024 - Romania a instituit stare de alerta epidemiologica din cauza creșterii numarului de cazuri de gripa. Potrivit ministrului Sanatații, Alexandru Rafila, in șapte zile au fost inregistrate mai multe cazuri in comparație cu media perioadei similare din ultimii cinci ani. Ministrul a menționat ca deocamdata…

Rafila anunța „stare de alerta epidemica”, dar spune ca nu va fi epidemie de gripa: „Nu se instituie niciun fel de restricții”

09:35, 04.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca Romania este in stare de alerta epidemiologica din cauza numarului mare de cazuri de gripa, dupa „3 saptamani consecutive de depașire a pragului epidemic”. Rafila a subliniat insa ca Romania nu va avea, in acest an, epidemie de gripa și ca „nu se instituie…

Ce spune ministrul Sanatații, dupa ce s-a anunțat ca sunt șanse sa se declare epidemie de gripa, in Romania! Alexandru Rafila: „E foarte probabil”

13:05, 01.02.2024 - Prima reacție a ministrului Sanatații, dupa ce s-a anunțat ca exista șanse sa se declare epidemie de gripa in Romania. Declarațiile facute e Alexandru Rafila in contextul in care cazurile de gripa sunt in creștere la noi in țara.

Romania, la un pas de epidemie de gripa! Medic: ,,Este un sezon de infectii respiratorii care pune, realmente, probleme”

11:10, 01.02.2024 - Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere abrupta a cazurilor de gripa, fiind inregistrate și decese cauzate de aceasta boala. In acest context Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a anunțat ca ,,daca vor exista trei saptamani care depasesc media multianuala de numar de cazuri de…

Sunt șanse ca autoritațile din Romania sa declare epidemie de gripa. Ce masuri ar putea fi luate in spitale sau scoli

12:36, 31.01.2024 - Maine, 1 februarie 2024, autoritatile din Romania ar putea declara epidemie de gripa. Acesta decizie urmeaza sa fie luata in functie de ultimele date de la Institututul National de Sanatate Publica in privinta imbolnavirilor.

La un pas de epidemie de gripa. Masuri ce ar putea fi luate in spitale sau scoli

12:35, 31.01.2024 - Autoritatile din Romania ar putea declara maine epidemie de gripa. Decizia va fi luata in functie de ultimele date de la Institutul National de Sanatate Publica in privinta imbolnavirilor. Datele privind cazurile de gripa raportate maine de Institutul Național de Sanatate Publica ar putea aduce in primul…

Autoritatile ar putea declara epidemie de gripa in Romania. Lista masurilor ce ar putea fi luate in spitale sau scoli

11:36, 31.01.2024 - Autoritatile din Romania ar putea declara maine epidemie de gripa. Decizia va fi luata in functie de ultimele date de la Institututul National de Sanatate Publica in privinta imbolnavirilor.Datele privind cazurile de gripa raportate maine de Institutul Național de Sanatate Publica ar putea aduce…

Numarul cazurilor de gripa, in continua creștere. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: "Situatie de tip epidemic..."

23:55, 29.01.2024 - Potrivit declarațiilor facute de ministrul Sanatații, Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere ”abrupta” a numarului de cazuri de gripa. Alexandru Rafila a subliniat ca au fost inregistrate decese cauzate de aceasta boala. 


Ce parere ai despre aceasta stire?