Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Camila Cabello, revoltată că paparazzi o fotografiază la plajă în toate pozițiile

Publicat:

are multe polițe de platit jurnaliștilor indiscreți, care nu o scapa din ochi in niciun moment al zilei. Cantareața de 25 de ani s-a revoltat dupa ce paparazzi i-au invadat spațiul privat și au fotografiat-o in bikini in cele mai fierbinți ipostaze.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau este insarcinata a doua oara. Și-a aratat burtica de gravida pe scena, la Sala Palatului: „O alta minune” VIDEO

09:35, 24.03.2024 - Vladuța Lupau, una dintre cele mai indragite artiste din Romania, este insarcinata a doua oara. Cantareața a dat vestea cea mare și și-a aratat burtica de gravida sambata, in timpul concertului de la Sala Palatului.Sambata, 23 martie, Vladuța Lupau a facut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde…

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Știrile Antena Stars. Otilia Bilionera, la un pas de moarte in Turcia. Cantareața a ajuns in stare grava la spital: ”Probabil nu mai traiam” / VIDEO

18:31, 06.03.2024 - Otilia Bilionera, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara risca sa aiba un sfarșit tragic, in urma cu cațiva ani. A ajuns la spital in stare grava, avand hemoragie interna și totul s-a datorat in urma unor dureri carora nu le-a dat importanța.

Levi Elekes se poate mandri cu o iubita ca Mira. Ce a facut cantareața, cat timp influencerul a asteptat-o pe scaunul din dreapta / PAPARAZZI

22:45, 05.03.2024 - Paparazii celui mai tare site de știri, Spynews.ro, reușesc sa le surpinda pe vedetele din Romania in cele mai inedite ipostaze. De data aceasta, Mira și Levi Elekes au fost protagosniștii acestui material și s-a putut demonstra cat de atenta este vedeta la partenerul ei de viața.

Loredana Groza, surprinsa cand se saruta cu un actor celebru. Horia Brenciu și Anca Țurcașiu au asistat la moment

14:50, 28.02.2024 - Loredana Groza a fost surprinsa in timp ce se saruta cu Stuart Hickey, celebrul actor de musical. Cantareața se pregatește intens pentru spectacolul „Mamma Mia” alaturi de colegii sai.Loredana Groza și celebrul actor de musical, Stuart Hickey, se pregatesc sa faca senzație pe scena in musicalul „Mamma…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?