Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Britney Spears a întors armele împotriva tatălui ei, pentru libertate

Publicat:

Ceea ce la inceput parea doar o speculație, iata ca TMZ a demonstrat ca totul e adevarat: se lupta sa iasa de sub curatela tatalui ei. Cantareața a declarat in fața judecatorului, intr-o audiere care a avut loc la din , ca ar fi internat-o cu forta intr-o... -ul a intors armele impotriva tatalui ei, pentru libertate apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Britney Spears si tatal sau au ingropat securea razboiului, dupa ani de zile de scandaluri

17:30, 28.04.2024 - Cantareata pop americana Britney Spears si tatal ei, Jamie Spears, au pus in sfarsșit capat unei batalii juridice acerbe, la aproximativ doi ani si jumatate dupa ce artista a fost eliberata de sub tutela parintelui ei, informeaza DPA, preluata de Agerpres.

A inceput razboiul dintre Oana Radu și fostul soț. Ce s-a intamplat la primul termen al procesului deschis de cantareata impotriva lui Catalin Dobrescu.

09:55, 09.04.2024 - Dupa ce a anunțat ca a divorțat de fostul soț, Oana Radu i-a deschis lui Catalin Dobrescu trei procese, unul ce are ca obiect partajul de bunuri, altul sechestrul judiciar, iar cel de-al treilea pentru excluderea asociatului. Razboiul in instanța a inceput, iar ieri a avut loc primul termen.

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Xtra Night Show. Oana Ionița, prima reacție dupa victoria in instanța impotriva tatalui copiilor ei: ”Am incercat sa...” / VIDEO

23:40, 27.02.2024 - Oana Ionița a facut primele declarații, dupa victoria din instanța in procesul cu fostul ei soț! Vedeta a dezvaluit ce greșeli considera ca a facut pana acum și de ce a trecut prin toate problemele care au pus-o in fața unor situații dificile.

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, dupa ce artista a primit a patra oara trofeul la categoria „Albumul anului’’. Premiul i-a fost inmanat de Celine Dion

14:01, 05.02.2024 - S-au decernat premiile Grammy care recompenseaza performanțele din industria muzicala. Cantareața americana Taylor Swift a stabilit un nou record in istoria Grammy, dupa ce a obținut pentru a patra oara in cariera sa, trofeul la categoria „Albumul anului’’. O surpriza in cadrul ceremoniei din Los Angeles…

Grammy 2024: Cea de-a 66-a editie a galei, la Los Angeles. Taylor Swift stabileste un record! (VIDEO)

11:15, 05.02.2024 - Cea de a 66 a editie a galei Grammy Awards s a desfasurat in noaptea de duminica spre luni la Los Angeles, o ceremonie care a celebrat omniprezenta femeilor in varful peisajului muzical american. Cantareata americana Taylor Swift a castigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului, gratie materialului…


Ce parere ai despre aceasta stire?