Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brânza topită, „o otravă” pentru organism. Care sunt ingredientele periculoase din acest aliment

Publicat:

Nutritionistii recomanda sa nu mai mancam branza topita. Acestia spun ca alimentul are un continut ridicat de E-uri, iar o parte dintre acesti atidivi alimentari sunt periculosi pentru organism. Fosfatii, ingrediente nelipsite din branza topita, impiedica asimilarea calciului in oase. Acest aliment are un continut ridicat de grasime.   Potrivit nutritionistilor, acest tip de branza se obtine prin incalzirea uneia sau mai multor varietati de branzeturi, in oale de topire, carora li se adauga saruri de topire - polifosfati si citrati. Sarurile de topire sunt difosfatii de calciu, cunoscuti sunt…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suc de castraveți: beneficii pentru sanatate și reacții adverse

15:46, 25.04.2024 - Aflați din randurile urmatoare care sunt mai exact beneficiile consumului zilnic de suc de castraveți. In plus, descoperiți și care sunt potențialele reacții adverse, la care cu siguranța ar trebui sa acordați mare atenție.Beneficiile sucului de castravețiPoate ajuta la pierderea in greutateSucul de…

Iluzie optica pentru ochi de vultur! Doar cei cu un IQ ridicat vad branza diferita in 7 secunde. Te numeri printre ei?

08:35, 25.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta o iluzie optica inedita. Trebuie sa descoperi bucata de branza diferita din imagine in maximum 7 secunde, daca ai un nivel de inteligența ridicat. Ești pregatit sa dai curs provocarii de astazi? Iți uram succes! Iluziile optice te-ar putea ajuta. Iata cum! Specialiștii in…

Ce reprezinta punctele negre ce apar pe rosii si cat de toxice sunt pentru organism

09:00, 18.04.2024 - Observam rosiile „pictate” de puncte negre, dar le consumam si asa. Nutritionistii si inspectorii sanitari ne explica ce reprezinta acele puncte si cat de periculoase sunt ele pentru organism. Un specalist in alimentatie a explicat care sunt almentele mucegaite pe care le putem consuma in siguranța,…

Otrava din farfurie: Zeci de substanțe periculoase au fost gasite in roșii de import

21:50, 01.04.2024 - 19 substante periculoase au fost depistate in rosiile turcesti cumparate dintr-un supermarket bucurestean. Si 13 substante periculoase in rosiile italienesti luate dintr-o piata din Craiova. Andreea Stroe, realizatorul emisiunii „AGROJURNAL”, a dus rosiile la laborator, iar acum suspecteaza ca asa-zisele…

Cum verifici daca lactatele cumparate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic

09:25, 28.03.2024 - 1. Branza dulce de vaci și smantana fermentataDaca branza dulce de vaci pusa pe o farfurie și lasata la temperatura camerei se acopera cu o crusta galbena, dar nu-și modifica nici gustul, nici mirosul, cel mai probabil ea este preparata cu ulei de palmier. Branza naturala incepe sa fermenteze. Lactate…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

11:30, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Avertisment ANSVSA

07:01, 18.03.2024 - Mancam, fara sa știm de multe ori, mancare plina de substanțe extrem de periculoase sau produse contrafacute. Situația a fost confirmata și de specialiștii din domeniul siguranței alimentare. Potrivit experților, 10% dintre produsele alimentare nu sunt ceea ce spune eticheta ca sunt.Iar acest lucru…

Tot mai mulți tineri, predispuși la infarct. Nutriționiștii avertizeaza: ”Otrava din farfurie!”. Masurile luate de Marcel Pavel și de Dan Negru EXCLUSIV

21:40, 06.03.2024 - In ultimii ani a crescut alarmant numarul cazurilor de infarct și de AVC, in randul persoanelor cu varste sub 50 de ani. Ce masuri trebuie luate, de urgența, pentru a evita astfel de probleme de sanatate grave? Nutriționiștii trag un semnal de alarma, prin intermediul Playtech Știri. Aflați care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?