Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Black Lives Matter și-a vârât coada în procesul George Floyd. Răsturnare spectaculoasă de situație

Publicat:

La doua saptamani dupa ce a fost condamnat pentru asasinarea lui , polițistul a cerut marți unui judecator din Minneapolis sa anuleze verdictul și sa organizeze un nou proces. In cauza: parțialitatea unuia dintre cei doisprezece jurați. Polițistul alb , gasit vinovat de asasinarea afro-americanului , a cerut, marți,  anularea verdictului, […] The post și-a varat coada in procesul . Rasturnare spectaculoasa de situație first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rasturnare de situație in procesul dintre Narcisa Balaban și fostul iubit! Magistrații il trimit direct in detenție

22:50, 15.04.2024 - Rasturnare de situație in procesul in care Narcisa, fosta iubita a lui Nicolae Guța, se judeca cu fostul partener de viața, dupa ce, in urma cu patru ani, femeia care i-a oferit manelistului un copil, a fost batuta cu bestialitate.

Rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu. S-au razgandit in sala de judecata, veste de ultima ora

15:06, 02.04.2024 - Cazul lui Vlad Pascu, tanarul care a omorat alți doi tineri in stațiunea 2 Mai, ia un nou traseu, dupa ultima infațișare, cea de astazi. Vorbim, așadar, de o rasturnare de situație in procesul lui Vlad Pascu.

Rasturnare de situație in dosarul polițistul pensionar care și-a amenințat vecinii cu pistoalele / Decizia instanței

22:56, 22.03.2024 - Fostul polițist Catalin Coman, care și-a amenințat vecinii cu pistoalele și a fost lasat de colegii de la Secția 18 sa terorizeze o femeie in toiul nopții are liber de la judecatori sa se duca peste victima.

Rasturnare de situatie, la Tribunal! Incepe procesul Feciorii Vrancei SRL versus Primarul Constantei (MINUTA)

17:01, 18.03.2024 - Feciorii Vrancei SRL este detinuta si administrata de Constantin Aciubotaritei.Procesul intentat de Feciorii Vrancei SRL Primarului Municipiului Constanta, anulat initial, poate incepe, a decis astazi, 18 martie 2024, un alt complet al Sectiei de Contencios administrativ si fiscal a Tribunalului Constanta.…

Finala Power Couple Romania, 13 martie 2024. Care sunt cele trei cupluri ramase in competiție: „A fost o rasturnare de situație absolut neașteptata!” / VIDEO

21:50, 13.03.2024 - In ediția din aceasta seara, un cuplu a parasit competiția, chiar inainte de marea finala. Trei cupluri au ramas in lupta Marele Premiu. Cine sunt concurenții care au reușit sa se situeze pe primele trei locuri in clasament.

Rasturnare de situație! Romania a castigat procesul cu Gabriel Resources in dosarul Rosia Montana

09:05, 09.03.2024 - Curtea de Arbitraj Comercial International de la Washington a anuntat Ministerul de Finante ca Romania a castigat procesul in dosarul Rosia Montana, doi arbitri au votat pentru Romania, unul a votat impotriva, informeaza Ziarul Financiar.

Rasturnare de situație: Austria a votat documentul care cere integrarea Romaniei in Schengen

19:55, 06.03.2024 - Delegația Austiei prezenta la Congresul PPE s-a opus inițial Manifestului PPE prin care se cererea aderarea de urgența a Romaniei și Bulgariei la spațiul Schengen. Dupa discuții cu liderii PPE, Karl Nehammer și partidul sau OVP au votat acest Manifest al PPE, care a fost adoptat in unanimitate de catre…

Rasturnare de situatie. Vasile Banescu ocupa in continuare functia

15:56, 01.03.2024 - Vasile Banescu ocupa in continuare functia de purtator de cuvant al Patriarhiei Romane, iar „reorganizarea” Biroului de presa nu inseamna demiterea acestuia, a precizat vineri Cancelaria Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane. „Intrucat in urma difuzarii comunicatului de presa oferit ieri de Cancelaria…


Ce parere ai despre aceasta stire?