Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Rus are iubit nou. Cât de indecent a pozat concurenta Bravo, ai stil! cu el, la piscină

Publicat:

a uitat de eșecul primei casnicii și se imbata din nou cu fiorii dragostei. Aceasta a fost suprinsa la brațul unui tinerel, la piscina. Cum arata tanarul? Concurenta de la Bravo, ai Stil a decis ca de data asta sa-l țina departe de ochii lumii pe barbat. iubește din nou! Concurenta […] The post are iubit nou. Cat de indecent a pozat concurenta Bravo, ai stil! cu el, la piscina appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Babs ii face „concurența” lui Dorian Popa? Cum și-a amenajat curtea Claudia Iosif. Bruneta și-a dorit și piscina / FOTO

20:40, 21.04.2024 - Babs pare ca și-a schimbat viața complet de cand nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa. Claudia Iosif a anunțat, in urma cu cateva luni, ca iși deschide propriul atelier, a slabit intr-un timp scurt și s-a ocupat și de amenajarea curții.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Mireasa. Cristina a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește sa fie fericit: „E și el cu cineva?” / VIDEO

21:50, 09.04.2024 - Cristina nu a mai stat pe ganduri și a intrebat-o pe mama ei de fostul ei iubit! Concurenta susține ca iși dorește ca fostul ei partener sa fie fericit. Ce a marturisit tanara in cadrul emisiunii Mireasa.

Cine e Delia Papazicu, fetița care a imitat-o pe Andreea Esca la „Romanii au talent”, sezonul 14. Andi Moisescu: „Niciodata sa nu raspunzi la intrebarea «Ce salariu ai»?”

21:45, 05.04.2024 - Delia Papazicu are 7 ani și a urcat pe scena de la „Romanii au talent” in ediția din 5 aprilie. Concurenta i-a impresionat și amuzat pe jurați cu numarul ei, a imitat-o pe Andreea Esca, celebra prezentatoare a Știrilor Pro TV. De aproximativ doi ani de zile, Delia Papazicu face cursuri de media și televiziune.…

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Mireasa. Povestea impresionanta a Deliei, noua concurenta care a venit sa iși gaseasca perechea. Motivul desparțirii de fostul iubit: ”Iși dorea sa renunț la...” / VIDEO

21:35, 30.01.2024 - Delia este noua concurenta din casa Mireasa și a venit increzatoare ca iși va gasi sufletul pereche in emisiune. Concurenta și-a prezentat povestea impresionanta de viața, atat parțile foarte bune, cat și cele mai puțin placute. Iata care a fost motivul neașteptat al desparțirii de fostul ei iubit și…

Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriza pentru susținatorii ei. Cum s-a pozat alaturi de micuțul Tudor Gabriel

23:05, 28.01.2024 - Gabriela a publicat o noua fotografie in care apare alaturi de fiul sau. Cei care au susținut-o in cadrul sezonului 6 Mireasa au fost incantați sa vada cat de mult a crescut Tudor Gabriel.


Ce parere ai despre aceasta stire?