Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Salam, despre secretul frumuseţii ei! Ce face în fiecare dimineaţă pentru a se simţi şi a arăta bine?

Publicat:

Are doar 15 ani, dar a lansat deja câteva piese de succes. , caci despre ea este vorba, este o tânara modesta, dar care munceste din greu pentru a face ce îi place, iar tatal ei, manelistul are motive sa fie mândru de ea.

Invitata, astazi, la emisiunea "", de la , a povestit sincer ce face ea în fiecare zi pentru a arata si pentru a se simti bine. De asemenea, fata lui a povestit cum îsi petrece timpul liber.

"În weekend-uri, ma trezesc…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Keo și Misty se pregatesc de nunta! Cum se ințeleg cei doi, dupa 10 ani de relație: „E totul...” / VIDEO

09:25, 04.06.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Keo a marturisit ca el și Misty se pregatesc de nunta. Artistul a facut declarații despre marele eveniment din viața lui. Iata cum se ințeleg cei doi indragostiți, dupa 10 ani de relație!

Star Matinal. Ce sfaturi importante primește Geanina Ilieș de la prietenele ei: „Iși dau intalnire cu...”. O invața cum sa țina aprinsa flacara iubirii / VIDEO

08:45, 31.05.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Geanina Ilieș a vorbit despre sfaturile importante pe care le primește de la pritenele ei. Amicele prezentatoarei TV o invața cum sa țina aprinsa flacara iubirii. Iata ce marturisiri a facut vedeta cu privire la acest subiect!

Star Matinal. Chef Enzo se casatorește in doar cateva zile. Ce declarații a facut inainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 

10:41, 15.05.2024 - Mare nunta in familia Castellano! Chef Enzo se casatorește cu aleasa inimii sale in doar cateva zile. Mirele a spus cum merg pregatirile pentru marele eveniment in cadrul unui interivu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

Dieta Elenei Gheorghe. Artista se menține de ani de zile intr-o forma de invidiat urmand cateva reguli. „Prefer sa renunț la partea asta”

12:40, 19.04.2024 - Elena Gheorghe are 38 de ani și este mama a doi copii. Artista a avut intotdeauna o silueta impecabila și asta pentru ca a urmat cateva reguli culinare importante. Vedeta a dezvaluit recent care este secretul ei.„Secretul... mult sport! Mancare curata și vibe bun. Prefer sa nu mananc dulciuri și sa…

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Lidia Buble are 10 frați și surori. Cum este sa faci parte dintr-o familie atat de numeroasa: „Cea mai mare binecuvantare...”/ VIDEO

12:06, 04.04.2024 - Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, astfel ca celebra cantareața are 10 frați și surori. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artista a vorbit despre cum este sa faci parte dintr-o familie atat de mare. Iata ce a declarat vedeta cu privire la acest subiect!

Anunțul facut de Alexandra, soția lui Helmuth Duckadam, dupa 17 ani de casnicie. „Fara respect degeaba este iubire”

11:11, 02.04.2024 - Helmuth Duckadam și soția lui, Alexandra sunt alaturi unul de altul de 17 ani și au impreuna o fata. Formeaza unul dintre cele mai solide și discrete cupluri, admirate de toți cei din jur. Pe 1 aprolie, fostul portar de la Steaua a implinit 65 de ani și și-a petrecut ziua de naștere alaturi de familie.„Eroul…

Star Matinal. Nicolae Botgros, din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste: „Bucuria o imparțim...” / VIDEO

10:10, 27.03.2024 - Nicolae Botgros este din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artistul a vorbit despre acest subiect extrem de important din viața lui, dar a și facut marturisiri despre meseria lui. Iata ce a spus acesta pentru emisiune!


Ce parere ai despre aceasta stire?