Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătută și de Hermannstadt, UTA lui Rednic scârțâie din toate încheieturile…

Publicat:

UTA lui Rednic se clatina și in acest ritm nu poate emite prea multe pretenții la acest nivel. Echipa arata rau in toate compartimentele. Daca... The post Batuta și de Hermannstadt, UTA lui Rednic scarțaie din toate incheieturile… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat”

12:15, 06.05.2024 - Este sold out la ultimul bal, ultimul meci de pe arena „Francisc Neuman” in sezonul 2023-2024, un sezon incheiat cu rezultate peste așteptarile tuturor de... The post Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Notele Batranei Doamne: UTA – Hermannstadt 1-3. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

12:15, 15.04.2024 - Periodic, UTA reușește cate un meci dezastruos dupa un sezon care a fost peste așteptarile tuturor. Dupa un campionat in care a plecat ca una... The post Notele Batranei Doamne: UTA – Hermannstadt 1-3. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele…

Ne-au dat cu Paraschiv in cap! UTA, invinsa in fața copiilor aradeni de Hermannstadt

19:35, 12.04.2024 - UTA a pierdut pe teren propriu dupa o serie de noua jocuri fara infrangere. Hermannstadt pleaca de la Arad cu toate punctele dupa ce Paraschiv... The post Ne-au dat cu Paraschiv in cap! UTA, invinsa in fața copiilor aradeni de Hermannstadt appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Știm primul unsprezece contra celor de la Hermannstadt. Trif și Vulturar, titulari

17:00, 12.04.2024 - Cu aproximativ o ora inainte de startul partidei dintre UTA și Hermannstadt, știm primul unsprezece pe care va miza Mircea Rednic impotriva formației FC Hermannstadt.... The post Știm primul unsprezece contra celor de la Hermannstadt. Trif și Vulturar, titulari appeared first on Special Arad · ultimele…

UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh

16:20, 30.03.2024 - Peste mai puțin de doua ore, pe „Cluj Arena” se vor intalni Universitatea și UTA. Rednic, antrenorul echipei aradene, nu se va putea baza pe... The post UTA, fara Micovschi și Luckassen pe „Cluj Arena”! Ar putea debuta Ezekiel Imoh appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri”

08:36, 29.03.2024 - Rednic a comentat decizia drastica luata de Comisia de Disciplina a FRF de a lasa fara spectatori la urmatoarele patru meciuri pe teren propriu, atat... The post Rednic drege greșeala conducerii clubului UTA: „Mi-e drag de suporteri” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul…

16:45, 17.02.2024 - Visam, apoi ne trezim la realitate, adormim și iar visam, și iata ca UTA este din nou la poarta play-off-ului din Superliga dupa 26 de... The post Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?