Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a arătat obrazul…

Publicat:
Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a arătat obrazul…

Visam, apoi ne trezim la realitate, adormim și iar visam, și iata ca UTA este din nou la poarta play-off-ului din Superliga dupa 26 de... The post Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul… appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Benga și Fabry lipsesc la meciul cu Petrolul! Ar putea debuta jamaicanul Kemar Lawrence

16:40, 22.04.2024 - UTA și Petrolul se intalnesc in aceasta seara, de la ora 19:00, pe arena „Ilie Oana” din Ploiești, intr-un meci din cea de-a cincea etapa... The post Benga și Fabry lipsesc la meciul cu Petrolul! Ar putea debuta jamaicanul Kemar Lawrence appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Superliga, play-out: Universitatea Cluj - UTA Arad, scor 0-0

20:25, 30.03.2024 - Formatia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, sambata, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, in etapa a doua a play-out-ului Superligii, potrivit news.ro. In minutul 90+1, de la gazde a fost eliminat Masoero.Universitatea Cluj: Gertmonas – Oancea (Anselmo ’73), Masoero, Thalisson…

Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea”

08:00, 15.03.2024 - Claudiu Micovschi se va intoarce la vara la Rapid, club care l-a imprumutat in toamna la UTA pana in luna iunie. Deși a venit la... The post Micovschi se intoarce la Rapid! „Și-a aratat cu adevarat valoarea” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Farul Constanta: Raluca Sarghe-Simes - Am aratat ca suntem o echipa mare. Va dati seama cum am trait eu meciul?“

17:10, 14.03.2024 - Dupa prima runda din play off, Farul Constanta ocupa locul doi in clasament, la noua puncte in spatele liderului Politehnica Timisoara. Echipa feminina de fotbal Farul Constanta a inceput cu dreptul turneul play off din Superliga, invingand in deplasare, scor 2 1, campioana Universitatea Cluj Victoria…

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FC Voluntari - UTA Arad » Duel tare intre Dica și Rednic. Echipele probabile + Cele mai tari cote

20:20, 16.02.2024 - FC Voluntari și UTA Arad se vor duela sambata de la ora 14:00, intr-un meci din etapa a 26-a din Superliga. Meciul e liveTEXT & liveAUDIO pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 2, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. ...

Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA

20:25, 02.02.2024 - Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, jucatorul fiind in ultimele șase luni de contract cu UTA. Clubul din Gruia, prin Cristian Balaj, a confirmat... The post Abeid a semnat cu CFR dar Rednic crede ca-l mai poate motiva sa joace bine pentru UTA appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?