Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat trimis în judecată, după ce a violat în repetate rânduri trei copii pe care îi avea în grijă

Publicat:
Bărbat trimis în judecată, după ce a violat în repetate rânduri trei copii pe care îi avea în grijă

Un barbat de 48 de ani a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa , județul Arad, pentru viol in forma continuata asupra a trei copii aflați in ocrotirea sa. Parchetul de pe langa a dispus, vinerea trecuta, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a unui barbat in […] trimis in judecata, dupa ce a violat in repetate randuri trei copii pe care ii avea in grija a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dosarul a ajuns la Tribunalul Constanta: Trei asistenti de la morga, suspectati de luare de mita pentru manipularea cadavrelor, au fost trimisi in judecata!

17:00, 17.07.2024 - Ancheta a luat final Cei trei asistenti cercetati intr un dosar de mita au fost deferiti justitiei. Dosarul a fost inregistrat marti, 16.07.2024, pe rolul Tribunalului Constanta. Oficial de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta "Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta a dispus trimiterea…

Cazul sinistru ajunge in fața judecatorilor: Pastorul care și-a violat fiicele timp de 16 ani a fost trimis in judecata

16:50, 11.06.2024 - Pastorul din judetul Arad care a fost arestat in luna februarie pentru ca si-ar fi violat ani la rand trei fiice minore, el marturisind ulterior faptele, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu.

Pastorul care si-a violat cele trei fiice, trimis in judecata: „Lua ranga sa ne dea in cap, ne amenința cu cuțitul, ne lovea cu pumnii, cu picioarele”

14:50, 11.06.2024 - Monstrul cu chip de tata, care si-a violat cele trei fiice, ani la rand, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu. Barbatul de 48 de ani este din judetul Arad și se recomanda ca fiind pastor neoprotestant.

Pastorul din Arad care si-a violat cele trei fiice minore a fost trimis in judecata. Una dintre victime, violata timp de 16 ani

14:45, 11.06.2024 - Barbatul de 48 de ani din judetul Arad, care a fost arestat preventiv in februarie dupa ce si-a violat ani de zile cele trei fiice, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu.Barbatul, din satul Araneag, care este pastor al comunitatii sale, a fost trimis in judecata in stare…

Barbatul din Araneag, care și-a violat fiicele timp de 16 ani, trimis in judecata

14:40, 11.06.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Ineu l-a trimis in judecata pe barbatul in varsta de 48 de ani, din satul Araneag, care și-a violat trei... The post Barbatul din Araneag, care și-a violat fiicele timp de 16 ani, trimis in judecata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?