Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI - MARŢI: Un bărbat ajunge acasă după o zi lungă de lucru. Aşezându-se în fotoliul obişnuit, îi spune nevestei.."

Publicat:

Nimic nu ne face ziua mai buna ca un banc despre cupluri. Am pregatit o gluma la care te vei prapadi de râs!

Un barbat ajunge acasa dupa o zi lunga de lucru. Asezându-se în fotoliul obisnuit, ii spune nevestei:
- Repede, adu-mi o bere pâna nu începe. Sotia, nedumerita, îi aduce berea. Tipul o da pe gat si spune:
- Repede, mai adu-mi una, trebuie sa înceapa. Sotiei nu prea îi convine, dar, cum parea ceva important, se conformeaza. Tipul o da si pe aceasta pe gât, si o cere pe a treia.
- Repede, înca una, o sa înceapa…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Survivor All Stars 7 mai. Ce se va intampla cu Zanni dupa ce a ajuns in Exil. „Imi revin repede”

17:46, 07.05.2024 - A inceput cea de-a cincea luna de la fluierul de start pentru Survivor All Stars, iar o noua saptamana in care competiția atinge cele mai inalte limite incepe in aceasta seara! Show-ul se apropie cu pași repezi de final, iar tensiunea iși face simtita prezenta. O competiție care te face sa fii departe…

Barbat salvat dintr-o fantana - Sotia sa a facut atac de panica

09:11, 07.05.2024 - Un barbat de 63 de ani a fost salvat marti, la dorohoi, dintr-o fantana adanca de aproximativ 7 metri, fiind transportat la spital.. Sotia sa a facut atac de panica, primind ingrijiri medicale la fata locului, potrivit news.ro

In Rusia un barbat și-a impușcat soția care dormea in cap

09:26, 22.04.2024 - Taisia Leontieva, in varsta de 40 de ani, a murit pe loc. Ea era primarița satului buriatic Tunka. RosSMI raporteaza ca, dupa crima, soțul a incercat sa se sinucida. Poliția l-a reținut, iar acesta este spitalizat.

Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112

10:51, 17.04.2024 - Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112 Un barbat din Aiud s-a ales cu dosar penal pentru amenințare, dupa un scandal in familie. Soția lui a sunat la 112 și a cerut ajutor. Potrivit IPJ Alba, incidentul a fost semnalat marți,…

Elevii din Polonia au scapat de temele obligatorii acasa: „Acest lucru a avut loc prea repede, prea precipitat”

08:05, 12.04.2024 - Elevii polonezi au scapat de facut teme obligatorii acasa. Guvernul condus de Tusk s-a ținut de promisiunea facuta la ultimele alegeri parinților care au denunțat o oboseala cronica a școlarilor. Profesorii, insa, sunt nemulțumiți, scrie digi24.ro .

Scena romantica terminata prost. Un barbat a ajuns la Poliție dupa ce a vrut sa-i faca o surpriza soției

13:00, 06.03.2024 - Un barbat din Baia Mare a ajuns la Poliție, unde a avut de dat explicații dupa ce a vrut sa faca un gest romantic pentru soția sa, de ziua ei. El are acum dosar penal pentru nerespectarea legii privind regimul materialelor explozive

Un barbat a reușit sa caștige aproape 2 milioane de dolari pentru ca și-a spionat soția

10:15, 24.02.2024 - Soțul unei angajate a companiei petroliere BP a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in SUA, dupa ce și-a spionat soția și a aflat informații confidențiale despre companie, relateaza BBC.

Ghicitoarea zilei: "Cand nu e acasa, e un semn. Cand este acasa, e un sunet. Ce este?". Sigur nu știi raspunsul

20:25, 18.02.2024 - Este duminica și ne aflam in ultima zi a acestei saptamani. Pentru ca maine este luni și incepe o noua saptamana, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!


Ce parere ai despre aceasta stire?