Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "O mamă își cunoaște viitoarea noră". Glumele care te vor amuza copios din prima zi a săptămânii

Publicat:

Este luni, ziua in care apropae toata lumea merge la munca, iar zambetele sunt cu greu vazute pe fața oamenilor! Ei bine, daca și tu vrei sa iți ridici moralul pentru ca te așteapta o saptamana plina, noi venim cu cele mai tari glume din toate timpurile, care cu siguranța te vor amuza copios! Iata ce ți-am pregatit!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noul serial care apare la Pro TV. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma te vor amuza copios, cand incepe „Brigada Nimic”

14:25, 24.04.2024 - Conducerea Pro TV a anunțat, miercuri, 24 aprilie 2024, lansarea in viitorul apropiat a unui nou serial marcat de evenimente copioase. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt personajele din producția „Brigada Nimic”, care vor lupta mai mult sau mai puțin impotriva infracțiunilor. Cine sunt actorii…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Singuratatea ramane in trecut pentru 3 zodii. Isi vor cunoaste jumatatea in urmatoarele doua saptamanii

11:00, 16.03.2024 - Cu sosirea unei noi luni, schimbarile astrologice se resimt din plin in viețile noastre. Acesta este un moment al revizuirii, al contemplarii și al luarii unor decizii importante. In acest context, gemenii au acceptat cu ințelepciune faptul ca relațiile din trecut nu s-au desfașurat așa cum și-ar fi…

Ion Iliescu stie toate glumele de pe internet despre varsta lui. Ce il amuza pe fostul presedinte: „Sunt vechi, domnule!”

20:40, 03.03.2024 - Ion Iliescu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din Romania. Fostul președinte al țarii a devenit și subiect de glume in ultimii ani, din cauza varstei sale inaintate. Pentru prima data, fostul șef de stat a explicat ce parere are despre aceste replici virale pe Internet și cum le trece cu…

Zodia care se indragostește pana luni, 19 februarie. Va cunoaște viitoarea iubire din intamplare

08:55, 14.02.2024 - Iubirea plutește in aer in preajma Valentine’s Day, iar astrologii dezvaluie ca unii nativi au șanse mari sa simta „fluturași in stomac” in aceasta perioada. Afla, din randurile de mai jos, care este zodia care se indragostește pana luni, 19 februarie. O intamplare ii va aduce in cale sufletul pereche.…

Banc: „Ieri aveai nervi. Ți-au trecut?”. Raspunsul te va amuza copios

14:55, 28.01.2024 - Pentru aceasta zi de duminica, sfarșitul acestei saptamani, ți-am pregatit bancul zilei, așa cum o facem de fiecare data, dar și cateva glume tari. Iata ce bancuri sa impartașești cu cei mai dragi oameni din viața ta!


Ce parere ai despre aceasta stire?