Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurora boreală și/sau geopolitică

Publicat:
Aurora boreală și/sau geopolitică

Masele iubitoare de forme s-au imbulzit la fotografii cu furtuna geoxxx. Puțini iși pun intrebarea in ce context se intampla fenomenul turbulențelor energetice ale macrocosmosului in care ne credem niște mici dumnezei stapanitori de biți habauci. Microcosmosul nostru are nevoie de știri senzaționale ca sa produca emoție. Puțini sunt cei care incearca sa ințeleaga cum […] The post Aurora boreala și/sau geopolitica first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol si foto: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noptile din luna iunie cand se mai poate vedea Aurora boreala in Romania. Fenomenul este cu adevarat spectaculos

17:50, 30.05.2024 - Aurorele boreale sunt un fenomen natural captivant, oferind o experiența unica și memorabila celor care au ocazia sa le observe. Acestea vor face din nou spectacol pe cer in luna iunie. Iata care sunt nopțile in care s-ar putea sa vedem din nou aurore in Romania. Cea mai puternica erupție solara din…

Nu ați reușit sa vedeți aurora boreala din luna mai in Romania? Nu are rost sa va intristați, caci specialiștii anunța un nou spectacol de culori pe cer!

16:15, 30.05.2024 - In decurs de doar cateva luni, am putut fi martori de trei ori la un adevarat spectacol de culori, atunci aurora boreala și-a facut apariția pe cerul Romaniei. Aurora boreala este un fenomen atat de frumos, incat ar fi pacat sa nu o vezi in timp real, tocmai de aceea apariția sa pe cerul Romaniei…

Cum s-a vazut aurora boreala prin camera all-sky de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din București

17:55, 11.05.2024 - Aurora boreala care a aparut pe cerul Romaniei noaptea trecuta a fost surprinsa și de camera all-sky de la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din București. Fenokmenul a fost inregistrat timp de peste o ora, dupa 1 dimineața, cand aurora a avut o izbucnire.

VIDEO. Spectacol pe cerul Romaniei. Aurora boreala, la o intensitate care nu a mai fost observata de sute de ani

11:56, 11.05.2024 - Aurora boreala, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor in noaptea de vineri spre sambata, surprinzand locuitorii din Romania. Dr. Adrian Șonka, astronom in cadrul Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu”, a confirmat ca aceasta aurora boreala…

Aurora boreala, vizibila din Romania, la o intensitate care nu a mai fost observata de sute de ani

11:50, 11.05.2024 - Aurora boreala a fost vizibila din Romania, in noaptea de vineri spre sambata, la o intensitate care nu a mai fost documentata de sute de ani, a precizat dr. Adrian Sonka, astronom in cadrul Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu".

Aurora boreala – spectacol de culori pe cer, a fost furtuna geomagnetica

10:35, 11.05.2024 - O furtuna geomagnetica de intensitate ridicata a produs fenomene spectaculoase pe cer vineri seara, spre miezul nopții. Dupa ora 22, cerul a capatat nuanțe roșiatice, in direcția nord – nord-vest. Aurora boreala, care de regula poate fi vazuta in zona nordica extrema a Pamantului, s-a putut observa…

Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean

00:40, 11.05.2024 - Un fenomen, de regula, specific zonelor nordice ale globului, aurora boreala a putut fi observata pe cer și la Arad, vineri seara. Nu este insa... The post Aurora boreala a putut fi zarita din nou pe cerul aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Aurora boreala, vizibila din Romania - Imagini spectaculoase dupa furtuna solara (FOTO)

00:06, 11.05.2024 - Furtuna solara in desfașurare a generat un fenomen rar vizibil și din Romania. Aurora boreala este vizila in aceasta noapte din mai multe zone din țara.Aurora boreala a fost semnalata din zone precum Iași, Buzau, Harghita, Bihor, Maramureș, Cluj și altele.


Ce parere ai despre aceasta stire?