Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Augustin Zegrean, despre tăierea pensiilor judecătorilor: 'Vor ataca la Curtea Constituțională'

Publicat:

a vorbit, la B1, despre posibilitatea ca pensiile judecatorilor sa fie impozitate, dupa suma de 10.000 de lei

"Magistrații au dreptate. Ține de independența justiției pentru ca judecatorii, pe toata durata activitații lor, sunt incompatibili cu orice alta funcție publica.Scrie in Constituție acest lucru.

peste tot aproape, din ce cunosc eu, judecatorii beneficiaza de pensie de serviciu.

judecatorii au fost ademeniți sa iasa la pensie și acum vii și le spui ca nu mai poți sa le dai ban sau ca trebuie, din solidaritate, sa dai la ceilalți pensionari.

Nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Speciali pana la moarte, conform legii. Ce se intampla de fapt cu pensiile speciale

10:20, 25.04.2024 - Nedreptatea e atat de mare incat doare fizic: cea mai mare pensie speciala din Romania este de 58.191 lei. Adica, 25 de pensii medii sau 45 de pensii minime.In loc sa elimine pensiile speciale in 30 de ZILE așa cum promitea acum 5 ANI prin Rareș Bogdan, PNL, care a devenit intre timp o filiala a PSD,…

Miliardari ruși apropiați de Putin, scoși de pe lista celor sancționați dupa invadarea Ucrainei

20:15, 10.04.2024 - Doi oameni de afaceri rusi au fost scoși de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana din cauza invaziei Rusiei in Ucraina. Doi miliardari ruși au fost scoși de pe lista persoanelor sancționate de UE, in urma unei decizii luate de Tribunalul General al Uniunii Europene. Magistrații au anulat…

De ce a pierdut USR razboiul cu PSD și PNL pe tema devansarii alegerilor prezidentiale / Explicația judecatorilor CCR

16:05, 20.03.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a respins miercuri, in unanimitate, o sesizare formulata de deputati USR si neafiliati, stabilind ca proiectul de lege care permite devansarea datei alegerilor presedintelui Romaniei este constitutional. Este vorba de Legea pentru modificare a art. 5 alin.…

Un grup de deputați va ataca proiectul de lege privind votul prin corespondența la Curtea Constituționala

14:20, 05.03.2024 - Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) vor ataca la Curtea Constituționala proiectul de lege cu privire la votul prin corespondența, a anunțat astazi, președintele BCS, Vlad Batrincea. Potrivit acestuia, inițiativa legislativa nu a fost consultata și ar trebui retrasa de pe agenda parlamentara.…

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

Judecatorii, asteptați la Adunarea Generala: Cand va avea loc evenimentul

21:40, 26.02.2024 - Magistrații din toata țara sunt așteptați la Adunarea Generala a Judecatorilor. Evenimentul va avea loc pe 1 martie curent, incepand cu ora 10.00 și se va desfașura in incinta Palatului Republicii, anunța Consiliul Superior al Magistraturii.

Pensiile care scad dupa recalculare. Marius Budai a explicat care sunt romanii care pierd bani din pensie

18:10, 20.02.2024 - Romanii așteapta recalcularea pensiilor și majorarea veniturilor, de la 1 septembrie 2024, așa cum a promis Guvernul. Exista insa un articol in noua lege a pensiilor prin care veniturile seniorilor vor scadea dupa recalculare, și nu vor crește.


Ce parere ai despre aceasta stire?