Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au tăiat din fundație ca să adauge la buzunar: cum s-a furat 1 milion de lei la asfaltarea de la Bârnova

Publicat:

Moldotrans a turnat asfalt fara fundație. Exact cum au facut la Vișani. Metrul patrat de fundație de drum, facuta ca la carte, costa 40 de lei. La canalizarea Iasicon, umplutura a fost facuta cu pamant. Daca s-au furat 20 de lei/mp, pe 46.500 mp frauda se ridica la 1 milion de lei. Noul primar al comunei spune ca nu va semna recepția. Fostul director DADJ spune ca e jaf acolo și ca cineva iși risca libertatea.   , unde asfaltul se surpa chiar inainte de recepția finala, scandalul abia acum incepe: prin omiterea realizarii unei fundații de calitate, s-a furat cel puțin 1 milion de lei.…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXAMENE NAȚIONALE Profesorii ai caror elevi au ratat simularea Bac-ului trebuie sa participe la cursuri pentru dezvoltarea competențelor

15:16, 22.04.2024 - Profesorii ai caror elevi au avut note mici la simularea de la Bacalaureat vor face cursuri pentru dezvoltarea competențelor. Experții explica in ce fel ar trebui pregatiți elevii in urmatoarea perioada. The post EXAMENE NAȚIONALE Profesorii ai caror elevi au ratat simularea Bac-ului trebuie sa participe…

NOTE MICI LA BAC Reciclare pentru profesorii ai caror elevi au ratat simularea Bac-ului

15:36, 21.04.2024 - Profesorii ai caror elevi au avut note mici la simularea de la Bacalaureat vor face cursuri pentru dezvoltarea competențelor. Experții explica in ce fel ar trebui pregatiți elevii in urmatoarea perioada. The post NOTE MICI LA BAC Reciclare pentru profesorii ai caror elevi au ratat simularea Bac-ului…

Reciclare pentru profesorii ai caror elevi au ratat simularea Bac-ului. „Ne facem ca facem ca sa nu zicem ca nu se intampla nimic”

06:50, 17.04.2024 - Profesorii ai caror elevi au avut note mici la simularea de la Bacalaureat vor face cursuri pentru dezvoltarea competențelor. Experții explica in ce fel ar trebui pregatiți elevii in urmatoarea perioada.

VIDEO: Miros de gaz la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”! Elevii și profesorii, evacuați

10:50, 21.03.2024 - 850 de persoane, elevi și profesori ai Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, au fost evacuate din cladire in aceasta dimineața dupa ce a fost semnalat miros de gaz. Din fericire, nicio persoana nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Panica astazi la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, dupa ce a fost…

Alegeri la UAIC Iași: Profesorii universitari Liviu Maha și Tudorel Toader vor concura in turul al II-lea

06:30, 13.03.2024 - UPDATE – Profesorii universitari Liviu Maha și Tudorel Toader vor concura in turul al II-lea al alegerilor pentru functia de rector al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iași. In urma voturilor exprimate ieri, Liviu Maha a obținut cele mai multe voturi, 222 la numar, in timp ce fostul ministru…

Simularea examenului de Bacalaureat 2024 incepe in doua saptamani

10:00, 20.02.2024 - Ministerul Educației a stabilit calendarul simularii examenului național de bacalaureat pentru elevii aflați in clasa terminala de liceu. Potrivit acestuia, simularea va avea loc peste doua saptamani, in perioada 4-7 martie: 4 martie 2024: proba scrisa – Limba si literatura romana; 5 martie 2024: proba…

Cum ușureaza munca ANAF ordinul care ii obliga pe profesori sa declare cine sunt elevii cu care fac meditații

16:05, 06.02.2024 - Un ordin al Ministerului Educației ii obliga pe profesorii care dau meditații in particular sa depuna o declarație de interese in fiecare an pana la 31 decembrie. Declarația este impusa pentru a evita situațiile in care profesorii le dau meditații elevilor de la clasa

Noul statut al elevului: de la intrari comune cu profesorii pana la ore mai puține și ghiozdane mai ușoare. Ce spun experții in Educație

23:05, 05.02.2024 - Asociațiile de elevi au depus la Ministerul Educației un proiect de Statut in care cer mai multe drepturi. Copiii se plang, printre altele, de faptul ca au foarte multe ore la școala, li se dau foarte multe teme pentru acasa, nu mai au timp sa se odihneasca sau sa se relaxeze.


Ce parere ai despre aceasta stire?