Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au înlocuit aspiratorul cu mătura: Cum fac economie oamenii de la țară

Publicat:

Faceau economii și inainte, iar acum reduc consumul de energie electrica la maximum. De televizor, fierbator sau aspirator - nici vorba. Acesta din urma a fost inlocuit cu tradiționala matura. Este important sa fim solidari acum, spun oamenii. La inceputul lunii Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a aprobat noile tarife, in creștere, pentru curentul electric. Consumatorii ca

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Benzina se ieftineste, dupa valul de scumpiri constante: Cat va costa maine motorina

12:15, 02.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 3 mai. Astfel, prețul benzinei se ieftinește cu 15 bani, dupa valul de scumpiri constante. Și motorina va fi mai ieftina.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Tarife noi pentru caldura: cit vor achita consumatorii din Chișinau și Balți 

11:01, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a examinat cererile Termoelectrica și CET-Nord, de a reduce tarifele la caldura pentru chișinauieni și balțeni. Instituția a decis pe 19 martie sa aprobe noi prețuri pentru energia termica livrata consumatorilor. Astfel, consumatorii din capitala…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Motorina, mai ieftina in weekend: Ce prețuri a afișat ANRE la inceput de primavara

12:05, 01.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele zile. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 12 bani, iar prețul la benzina va fi mai scump cu un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?