Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au apărut noi imagini emoționante cu Radu Ayan, după ce a fost găsit. Băiețelul în vârstă de doi ani din Botoșani, dat dispărut ieri, în brațele salvatorilor / FOTO

Publicat:

La doar cateva ore dupa ce a fost gasit, au aparut noi imagini emoționante cu , baiețelul in varsta de doi ani din Botoșani, dat disparut ieri, in brațele salvatorilor. Cei trei polițiști care l-au gasit pe micuț sunt considerati "eroii zilei", scriu oficialii Inspectoratului de .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul in varsta de 2 ani, dat disparut ieri, a fost cautat de aproximativ 500 de persoane: "Era un lup mare"

21:50, 18.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de doi ani, disparut in Botosani, a fost gasit teafar. Trei polițiști l-au gasit pe micuț la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse. Ce le-a spus copilul salvatorilor sai.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Au aparut ultimele imagini cu Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut in Botoșani. Ce facea, in timp ce bunica lui il cauta / VIDEO

13:25, 18.03.2024 - Au aparut ultimele imagini cu Radu Ayan! Baiatul de 2 ani a fost filmat de camerele de luat vederi, la puțin timp dupa ce bunica lui l-a dat disparut la poliție. Oamenii legii desfașoara o misiune complexa, cu elicoptere și peste 100 de oameni au pornit pe urmele lui. Iata ce facea Radu Ayan, la puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?