Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata SUA lovește din nou: a distrus o rachetă houthi de tip sol-aer care amenința avioanele americane

Publicat:

Armata americana a distrus miercuri o racheta de tip sol-aer apartinand houthi, pregatita sa fie trasa din Yemen, intr-un atac american, in urma unui atac al rebelilor houthi impotriva unui petrolier britanic, si considerata ca amenintand avioane americane, anunta intr-un comunicat armata americana, relateaza AFP, citat de news.ro.

Inainte de a trece la actiune, fortele americane au stabilit ca aceasta racheta de tip sol-aer ”prezenta o amenintare iminenta” la adresa unor avioane americane, justifica american, inscarinat si cu (CENTCOM).

Armata

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata americana continua sa devasteze bazele rebelilor houthi in Yemen

05:35, 20.06.2024 - Armata americana a anuntat miercuri seara ca a lovit doua baze ale houthi in Yemen, dintre care un centru de comanda, dupa o serie de atacuri in ultimele zile ale acestor rebeli yemeniti impotriva navelor circuland in Marea Rosie si Golful Aden, transmite AFP, citat de AGERPRES.

SUA afirma ca fortele sale au distrus patru radare houthi, o drona maritima de suprafata si o drona aeriana

08:15, 18.06.2024 - Fortele americane au distrus patru radare ale militantilor houthi si o drona maritima de suprafata in zonele controlate de Houthi in Yemen in ultimele 24 de ore, a declarat Comandamentul Central al SUA, potrivit CNN.

SUA au distrus radare ale rebelilor houthi, care le permiteau „sa puna in pericol navigatia comerciala" in Yemen

09:55, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a „distrus” in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie.

SUA se implica in razboiul din Orientul Mijlociu: Washingtonul „a distrus” radare ale rebelilor houthi

09:05, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a "distrus" in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie.

Armata americana da o lovitura napraznica rebelilor houthi: le-a distrus tehnologia care permitea acestora sa loveasca navele ce tranzitau zona

07:25, 15.06.2024 - Armata americana a anuntat vineri seara ca a "distrus" in Yemen sapte radare care permiteau rebelilor houthi sa vizeze nave, intr-un moment in care acesti rebeli isi intensifica atacurile asupra traficului maritim din Marea Rosie, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

4 nave americane au eșuat in Gaza. Ambarcațiunile transporta ajutoare pentru palestinieni, prin portul plutitor construit de SUA

13:25, 26.05.2024 - Patru ambarcatiuni americane, folosite la debarcaderul provizoriu construit de SUA pentru ajutoarele care vin in Fasia Gaza, au esuat din cauza unei ”mari agitate”, a anuntat Comandamentul Militar American in Orientul Mijlociu (CENTCOM).

Mesajul Hamas dupa anunțul morții președintelui iranian Ebrahim Raisi

09:25, 20.05.2024 - Gruparea palestiniana Hamas a transmis ca impartașește „durerea și tristețea” poporului iranian dupa moartea președintelui Ebrahim Raisi și a altor oficiali, exprimandu-și „solidaritatea deplina” cu Iranul, relateaza Al Jazeera și Sky News.Presa de stat de la Teheran a relatat luni dimineața ca nicio…

Africa ”vinde” Occidentul și ”cumpara” la pachet Rusia și China! (I)

14:35, 06.05.2024 - SUA se confrunta cu vanturi schimbatoare in Orientul Mijlociu și Africa. Armata americana iși transfera operațiunile de atac aerian din Irak, Yemen și din Emiratele Arabe Unite catre Qatar. Aceasta inseamna mutarea avioanelor, avioanelor și a dronelor de supraveghere din baza aeriana Al Dhafra din Abu…


Ce parere ai despre aceasta stire?