Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ARGINT pentru România la Jocurile Europene de la Baku

Publicat:

Echipajul format din şi a ocupat locul doi în proba de kaiac dublu pe distanţa de 500 de metri, reuşind astfel să aducă prima medalie pentru România la de la Baku, relatează Mediafax. 

Medalia de aur a fost câştigată de Serbia, iar bronzul a revenit Ungariei.

şi sunt campioane europene en-titre la kaiac dublu pe distanţa de 1.000 de metri şi vicecampioane europene pe distanţa de 500 de metri.

Citește și: Jocurile…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Planul uriaș prin care Ungaria se va duce la ani distanța de Romania: A fost deja pusa piatra de temelie

09:25, 26.05.2024 - La inceputul lunii, doua companii maghiare au pus piatra de temelie pentru ceea ce in 2026 ar trebui sa fie primul centru spatial al Ungariei. Acolo urmeaza sa fie proiectati, produsi si testati sateliti cu cat mai multe componente si cat mai multa tehnologie maghiara.

Se deschid din nou granițele intre Romania, Serbia și Ungaria, la Triplex Confinium

17:05, 22.05.2024 - Și in acest an, la Triplex Confinium, la punctul de intalnire al granițelor Romaniei, Serbiei și Ungariei, autoritațile din cele trei țari se vor reuni la punctul de trecere al frontierei situat intre Beba Veche (Romania) – Kubekhaza (Ungaria) și Rabe (Serbia), pentru a sarbatori cooperarea transfrontaliera…

Succes rasunator pentru Romania! Doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj

15:50, 28.04.2024 - Romania a obținut doua medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Echipa de sabie juniori a Romaniei și-a asigurat medalia de argint la Campionatele Mondiale de la Riad! Baieții lupta pentru aur de la ora 17:35

15:21, 20.04.2024 - Vlad Covaliu, Radu Nițu, Casian Cidu și Mihnea Enache au ajuns in finala CM de scrima pentru juniori și cadeți de la Riad (Arabia Saudita), intrecand in semifinale Italia, cu scorul de 45-39. Cap de serie numarul 2 pe tabloul principal, juniorii romani au avut primul tur liber, apoi au trecut de sabrerii…

REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa

06:36, 14.03.2024 - Sportivele din Romania au obținut rezultate remarcabile la Cupa Balcanica de Schi Alpin. The post REZULTATE REMARCABILE Romania, dublu aur si argint la Cupa Balcanica de Schi Alpin de la Borșa first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?