Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apel al rectorului SNSPA pe tema redeschiderii şcolilor: „Poziţia Ministerului Educaţiei nu e susţinută de poziţia Ministerului Sănătăţii”

Publicat:

Rectorul SNSPA, , face un apel catre ministrul Educatiei, , sa trateze cu responsabilitate subiectul redeschiderii scolilor pentru a nu crea asteptari in randul parintilor si elevilor, asteptari neintemeiate, care nu sunt sustinute de situatia epidemiologica actuala din Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania are nevoie de o noua generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, considera rectorul SNSPA

18:15, 07.05.2024 - Romania trebuie “sa investeasca incredere intr-o noua generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental”, considera profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Rectorul SNSPA prezinta acest punct de vedere intr-un mesaj transmis…

Remus Pricopie: „E fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democratiei si sa fie condusa de oameni seriosi”

17:30, 07.05.2024 - Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a transmis marți un mesaj cu ocazia decernarii premiului Distinguished International Leadership Award, pentru anul 2024, președintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in cadrul galei Atlantic Council, partener instituțional al SNSPA.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: "Este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public"

15:36, 07.05.2024 - Remus Pricopie, Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a declarat ca "este fundamental ca Romania sa ramana un stat pivot al democrației și sa fie condusa de oameni serioși, interesați de binele public".

Cea mai mare reuniune a școlilor de dans popular din Romania, organizata la Cluj-Napoca FOTO

16:20, 19.04.2024 - In perioada 12-14 aprilie 2024, Școala de Dans Tradițional „Dor de Joc” a gazduit cea mai mare reuniune de dans popular din țara, Congresul Național al Școlilor de Dans Popular Romanesc „Hai la Joc”.

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Rectorul SNSPA: AUR nu este partid, ci o ranga politica a Kremlinului in Romania

15:35, 12.03.2024 - Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a declarat in cadrul unui interviu ca partidul AUR, condus de George Simion, este „o ranga politica a Kremlinului, in Romania”, „o structura artificiala, creata pe zgomot și scandal”.

AUR este unealta Kremlinului in Romania, avertizeaza Remus Pricopie, rectorul SNSPA

15:30, 12.03.2024 - AUR este “ranga politica a Kremlinului in Romania”, care poate organiza tentative de destabilizare a Romaniei, avertizeaza Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București. Remus Pricopie lanseaza acest mesaj intr-un interviu publicat de site-ul aktual24.ro…

Rectorul SNSPA acuza AUR ca incearca sa dezbine țara: „Nu este partid, ci o ranga politica a Kremlinului in Romania”

14:50, 12.03.2024 - Rectorul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, a afirmat marți,  intr-un interviu pentru Aktual24, despre AUR ca „acțiunile concrete derulate de acest preudo-partid impotriva țarii” arata ca „nu este partid, ci o ranga politica a Kremlinului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?